Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Näytä kaikki Kuusniemen kuulumiset

Heikki Luoma

Heikki Luoma on Kyyjärvellä syntynyt kirjailija. Hän on kirjoittanut urallaan kymmeniä suosittuja romaaneja, näytelmiä, kuunnelmia ja ja televisiosarjoja.

Lue esittely Wikipediassa

 Heikki Luoma / Nopola News

________________________________________

 

Yhteistyössä mukana myös - Tutustu - Klikkaa:

 

Patsashankkeen riitasointuinen alkuakordi

8.6.2007 Heikki Luoma / Kuusniemen kuulumisia

Kuvatakseni aihettani poikkeuksellisesti musiikillisin termein, niin kyllä minun täytyy sanoa, että patsashankkeen aloitus oli kuin haljenneesta hanurista lähtöisin.

Missä sävellajissa se lähti liikkeelle, sen jätän sanomatta, koska musiikkimaailma ei tunne sellaisten riitasointujen muodostamaa kompposiittiota.  Ennenkuulumatonta!  Olin harjoittamassa prpredulikonserttoani kirkkomme urkuparvella sinä iltana, josta minut haettiin valtuuston kokoukseen herra Kiisken toimesta. Kieltäydyin tarjotuista eduista, sillä minä olen käytännöllisesti katsoen lopettanut. Minkä laatuisia nuo tarjoukset olivat, sen jätän arvoisien lukijoitten arvailtavaksi. Tähdennän vain, ettei kyse ollut uusista uruista tällä kertaa.

Ehdotankin, että patsashankkeesta luovutaan, ja järjestetään kansalaiskeräys uusien urkujen saamiseksi seurakuntaamme. Tämä on myös herra ja rouva Pohdon mielipide.

Hienotunteisuussyistä jätän kannanottoni nimettömäksi.