Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tunnelmallinen musiikkihartaus kappelissa

Syysillan musiikkihartaus Kyyjärven siunauskappelissa torstaina 22.9. houkutteli paikalle 60-70 kuulijaa.
Musiikkipainotteisen iltahartauden toteuttivat Salme Tanskanen, Jari Kuusi ja Olavi Vallivaara. Suntion tehtäviä hoiti Alpo Noponen rakentamalla mm. upean "valokäytävän" hautausmaan pääväylän varteen.


Syksy on tullutTyhjyyttä hymyjen takanaSeurakunnan tulevaisuus puhuttaaVapaaseurakunnan tulevia tapahtumiaEkaluokkalaiset siunattiin koulutielleSyystoiminta käynnistyy seurakunnassaPerheiden päivä KyyjärvelläLähetystyötä ja kansainvälisyyttäYö ja nuoret

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lähetystyötä ja kansainvälisyyttä

Mirjam Huotari

Nykypäivänä kuulee varsin usein puhuttavan kansainvälistymisestä ja globalisoitumisesta. Lähetystyö on oma työmuotonsa kansainvälisissä ympyröissä. Monesti lähetystyöstä tehdään aikuisten asia, mutta lapsikin voi olla lähetystyössä mukana.

Tänä syksynä helluntaiseurakunta aloittaa ala-asteikäisille lapsille uuden kerhon, joka kantaa nimeä lähetyskerho. Lähetyskerhon tarkoitus on tuoda lähetystyö lähelle lapsia ja samalla tarjota oiva mahdollisuus oppia kansainvälisyydestä, eri maista ja kulttuureista.

Mirjam Huotari helluntaiseurakunnasta on itse lähetyslapsi, jonka vanhemmat ovat toimineet ja toimivat edelleen lähetystyössä Boliviassa keskellä Etelä-Amerikkaa. Mirjam on myös kokeillut omia siipiään lähetystyössä Etelä-Espanjassa pohjoisafrikkalaisten maahanmuuttajien parissa. Teologian kandidaatin paperit viime vuonna saanut Mirjam keskittyi kandidaattiopinnoissaan nimenomaan lähetysteologiaan. Näin kerhoa vetämässä on monen muun mukana yksi monellakin tapaa lähetysihminen, eikä lähetysintoa muiltakaan kerhotädeiltä puutu. Kaiken kaikkiaan kerhotätien joukosta voi sanoa, että lapsiin on totuttu niin leiriopettajana, kerhotätinä, perhepäivähoitajana kuin pyhäkoulun opettajana.

Kerho alkaa Mattilassa syyskuun ensimmäisenä lauantaina kello 13 ja jatkuu samaan aikaan samassa paikassa joka neljäs lauantai. Kerhopäiviä voi jokainen lapsi ja vanhempi tarkistella ala-asteikäisille jaetuista kutsuista. Ja tietysti jokainen on oikein lämpimästi tervetullut viettämään yhdessä iloisia hetkiä lähetystyön ja kansainvälisyyden merkeissä!