Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Avaimet odottavat omistajaansa

Joltain asiakkaalta jäi avainnippu Kyyjärven Osuuspankkiin 21.12.2010.


Tieteen Päivät 2011Maksatuskoulutus

Yhteistyökumppanit

Tieteen Päivät 2011

12.1.2011 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Huippuluentoja tarjolla ke-su 12.1 -16.1.2011 suoraan Helsingin yliopistolta.

"Tieteen päivät on suurelle yleisölle suunnattu, kaikki tieteenalat kattava tiedetapahtuma, jossa eri alojen tutkijat kertovat laaja-alaisesti tieteestä ja tutkimuksesta sekä tieteen mahdollisuuksista. Päivien järjestäjinä ovat Tieteellisten seurain valtuuskunta, Suomalainen Tiedeakatemia, Suomen Tiedeseura, Teknillisten Tieteiden Akatemia, Svenska Tekniska Vetenskapsakademien i Finland ja Suomen Kulttuurirahasto.
Päivät järjestetään joka toinen vuosi ja kestävät viisi päivää. Ohjelman runkona toimii tietyn teeman ympärille rakentuva luentosarja, jossa valittua teemaa lähestytään eri näkökulmista", näin kerrotaan Tieteen päivien nettisivulla. Tänä vuonna päivien pääteemana on Arjen arvoitus - Vardagens under "Tiede vastaa arjen kysymyksiin". Lisätietoja osoitteesta www.tieteenpaivat.fi

Ja vaikka tuolla Tieteenpäivien nettisivulla kerrotaan myös, että "Ajatuksena on viedä tiede ihmisten luo" niin se ei kuitenkaan tällä kertaa tarkoita esimerkiksi Nopola Newsin huippumodernia iptv-kanavaa lukuisissa eri operaattoreiden verkoissa vaan jotakin muuta. Edelliskerralla, vuonna 2009, tekniikka testattiin ja Tieteen päivien suoria lähetyksiä pystyi osittain seuraamaan jopa Nopola Newsin iptv:n kautta.

No hätä, sanovat amerikkalaiset sillä suorat lähetykset kahdesta eri salista näkyvät kuitenkin nettilähetyksinä, joten mistään ei jäädä paitsi.
Linkki lähetyksiin http://video.helsinki.fi/Tieteenpaivat2011/default.htm 

Tervemenoa tieteen huippuluentojen pariin!

Ps. Lähetykset näkyvät myös SL:ssä Helsingin yliopiston tontilla.