Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Päiväkerhoja ei haluta lopettaa

Kyyjärven seurakunnan lapsi-ja nuorisotyön johtokunta oli kokouksessaan yksimielinen, että päivä- ja perhekerhotyö on jatkossakin säilytettävä seurakunnan työmuotona.
Uusi johtokunta piti ensimmäisen kokouksen Pappilassa keskiviikko-iltana 23.2.


Ystävänpäivän kinkerit Kumpulan koulullaLuottamushenkilöt siunattiin tehtävään"Pakkaskinkerit" MulillaPeuralinnan kinkerit SaukollaKonevitsa-kvartetti Kyyjärven kirkossa"Kevättä Kynttelistä"Mielenkiintoinen VanhempainiltaKinkerit aloitettiin OikariltaTorstai-lehdestä löytyy kirkolliset ilmoitukset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Matinpäivän kinkerit Honkosella

24.2.2011 Olavi Vallivaara

Kirkonkylän pohjoisen alueen kinkerit oli Matinpäivän iltana 24.2. Anita ja Pentti Honkosen kodissa. Paikalla oli runsaasti väkeä, vaikka pakkasta oli -26 astetta. Kauimmainen kinkerivieras oli Soinista.

Kinkeriväki piti hyvänä, että voidaan vielä toimia itsenäisenä seurakuntana. Murheellisia oltiin lastenohjaajan toimen loppumisesta. Kinkereillä tulikin ehdotus, että etsittäisiin yhteistyö tahoja esim. 4H:n kanssa yhteistyössä hoitaa päiväkerhoja. Sen sijaan ei uskottu vapaaehtoisvoimin hoidetusta päiväkerhotoiminnasta. Kirkollisten ilmoitusten puuttuminen Viispiikkisestä tuntui pahalta, mutta asia ymmärrettiin sen kustannuksen selvitessä. Joku sanoi luulleensa, että ilmoittelu on seurakunnalle ilmaista.

Kinkeriohjelma meni totutussa järjestyksessä. Virrenveisuu kaikui voimallisesti kanttori Minna Erkkilän johdolla. "Pyhä" aiheesta keskusteltiin ja samalla muisteltiin myös lapsuuden aikaa, jolloin kirkkoonkin pukeuduttiin juhlavammin kuin nykyään. Kinkeripiirin menneen vuoden toimintaa selvitti Kaija Kaltiainen ja todettiin sen olleen vilkasta. Samalla tavalla jatketaan. Seuraavaksi kokoonnutaan Airi ja Heimo Hietikon kodissa perjantaina 25.3.klo 19 yhteisvastuujuhlien merkeissä. Meidän kaikkien kinkereillä olleiden puolesta kiitokset Anitalle ja Pentille!