Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Isollekin porukalle kokkailu onnistuu!

Nurmijoen entisellä koululla on tehty suuri määrä töitä lähes 3000 talkootuntia koulun muuttamiseksi KYLÄTALOKSI tai mikä sen nimi tuleekaan olemaan.


Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2008Kiitos kahvista!Lohen pilkkionginta alkaa HarjunlammellaKumpulan ja Saunakylän Joulujuhla Kumpulan koulullaSaunakylän joulumyyjäiset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Isollekin porukalle kokkailu onnistuu!

21.12.2007 Matti Lassila / IM

Nurmijoen entisellä koululla on tehty suuri määrä töitä lähes 3000 talkootuntia koulun muuttamiseksi KYLÄTALOKSI tai mikä sen nimi tuleekaan olemaan.

Siitä SUURI KIITOS kaikille n. 60 henkilölle jotka ovat töitä tehneet. Kuitenkin nyt alkaa olemaan valmista ensimäisen vaiheen osalta, jossa talo on saanut kattoonsa uuden värin. Ulkoraput on laitettu uuteen uskoon; ei ole talvellakaan jäässä ja lumen peitossa.

Sisälle on tehty asianmukaiset WC tilat lattia lämmityksellä, tuulikaappi ja käytävän lattia sai laminaatin. Käytävän seinät saivat uutta ilmettä paneleista. Uusimme vesijohdot sekä viemärit myös keittiöön, viemäriin ostimme Biolookisen puhdistamon, joten sekin puoli on kohdallaan.

Pisteenä iinpäällä se KEITTIÖ, joka tarvitaan pitojen onnistumiseksi! Se on mahtava. Tilaa on n.30 m2 lämmintä laattalattiaa, laitoskeittiö koneilla varustettu, n.3M pitkä tarjoilu aukko ja tiski, joten palvelu hoituu suoraan keittiöstäkin.

Ottakaa yhteyttä ja käydään katsomassa ja suunnitellaan lisää.KIITOS kaikille jotka olette edesauttaneet projektimme onnistumiseksi, on ehkä tullut liikaakin piiskattua, mutta olemme ihan loppusuoralla ja kirjoitamme päivää 21.12.2007 valmista piti olla 31.12.07, joten aikaa ei ollut yhtään liikaa.
Vielä kerran KIITOS!! RAUHALLISTA JOULUA JA ONNEA VUODELLE 2008 toivoo Kyyjärven Erämiehet ry:n puolesta Matti