Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lasten kevätjuhla kirkossa

Lasten kevätjuhlaa vietettiin kirkossa torstaina 26.5.2005.

Survivor Metsola 27. - 29. 5 .05

Kyypartion aktiiviset vaeltajat päättivät tehdä kevätretken Lintusaareen,mutta tuulisen sään vuoksi jouduimme miettimään uuden määränpään.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Kyyjärven verkkosivustouudistus ainutlaatuinen kuntasektorilla

Juha Mattila

Juuri toteutettu www-sivustouudistus nosti Kyyjärven kunnan verkkoviestinnän kokonaan uudelle tasolle sekä visuaalisesti että teknisesti.

Verkkosivuja hallinnoidaan julkaisujärjestelmällä, joka mahdollistaa kunnan sivuston helpon ylläpidon ja lisäksi eri toimijoiden aktiivisen osallistumisen Nopola News –verkkolehden verkkosisällöntuotantoon.

Kunnan virallisen verkkosivuston www.kyyjarvi.fi uudistuksessa painotettiin käyttäjäystävällisyyttä, visuaalista moderniutta ja selkeyttä. Sivustolta löytyy Kyyjärven kunnan ajankohtaisia uutisia sekä hyvin kattavat perustiedot kunnasta.

Uudistetun verkkosivuston ja verkkolehti Nopola Newsin toteutuksesta vastasi jyväskyläläinen verkkoviestintään erikoistunut asiantuntijayritys Net Cabinet, joka urakoi parhaillaan myös pohjoisen Keski-Suomen seutuportaalin parissa.

Net Cabinetin projektipäällikkö Sami Suni luonnehtii Kyyjärven kunnan verkkokonseptia innovatiiviseksi

- Kyyjärven kunnan www-sivustokonsepti on innovatiivinen ja jopa ainutlaatuinenkin Suomen kuntasektorissa. Uniikkia Kyyjärven www-järjestelmässä on se, että perinteisen kuntasivuston lisäksi on toteutettu myös kunnan toimijoita yhdistävä monipuolinen kohtaamispaikka Nopola News-verkkolehtisivusto. Molempia sivustoja päivitetään ja kehitetään helppokäyttöisellä julkaisujärjestelmällä. Kyyjärveltä löytyy sen kokoon nähden harvinaisen paljon innokasta ja asiantuntevaa toimittajaväkeä, jotka omalla osaamisellaan voivat kehittää verkkolehtisivustoa sisällöllisesti ja toiminnallisesti eteenpäin. Uskon, että erityisesti Nopola News –sivustosta tulee tärkeä kuntalaisia yhdistävä foorumi, visioi Suni.

Kunnan verkkopalvelun kehitystyön lisäksi Net Cabinet on toimittanut kyyjärveläisille yrityksille ja yhdistyksille suunnatun edullisen internetsivustojärjestelmän. Tässä internetjärjestelmässä on mukana tällä hetkellä 12 yritystä ja yhdistystä sekä Kyyjärven seurakunta. Lisätietoja järjestelmästä antaa Kyyjärven Kehitys Oy.

Lisätietoja:
Net Cabinet, www.netcabinet.fi
Sami Suni, 014-333 3456, sami.suni@netcabinet.fi