EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Perjantaina 31.7 Kyyjärven Osuuspankki järjestää matkan Kokkolan maatalousnäyttelyyn

Metsänomistajien raivaussaha-kurssiKumpulassa metsätaitoiltiin

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kumpulassa metsätaitoiltiin

4.6.2009 Jukka Kainulainen

Kauniissa toukokuisessa säässä sunnuntaina 24.5. 38 metsätaitoilijaa Keski-Suomesta ja Pohjanmaalta kilvoiteli metsätaitoilun jalossa taidossa Kyyjärven Kumpulassa. Jo perinteisessä kisassa ratkottiin myös Kyyjärven mestaruudet.

Kyyjärviset olivat tänä vuonna vieraskoreita ja voitto meni Lapuan Henry Niemelälle. Naisissa paras oli Alajärven Sirpa Mäkelä ja nuorten mestari oli Samuli Latukka Evijärveltä.

Kyyjärven mestariksi taitoili Miika Oikari ja vei vuodeksi Veikko Lähdemäen lahjoittaman kiertopalkinnon. Naisten paras oli kestomenestyjä Hanna Huttunen. Nuoria kyyjärveläisiä ei kisaan saatu, mutta aiemmin nuorten sarjoissa menestyneet nuoret näyttävät lunastavan odotuksia myös yleisessä sarjassa. Nuoria metsätaitoilijoita kuitenkin kaivataan jatkuvuuden varmistamiseksi.

Kilpailut järjestettiin Kyyjärven metsänhoitoyhdistyksen ja Kumpulan kyläseuran yhteistyönä. Järjestäjät kiittävät kilpailuita tukeneita ja talkoissa mukana olleita.