Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Onnellista vuotta 2007

Kaunis Kyyjärvi ry toivottaa kaikille lukijoille hyvää ja onnekasta vuotta 2007.




Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Onnellista vuotta 2007

31.12.06 Maija Suuniittu / Kaunis Kyyjärvi ry

Kaunis Kyyjärvi ry toivottaa kaikille lukijoille hyvää ja onnekasta vuotta 2007.

Vuoden vaihtuessa ajatukset kulkeutuvat menneeseen.Mietitään mitä vuoteen on sisältynyt, mitä tästä vuodesta jäi erityisesti mieleen.

Kaunis Kyyjärvi ry on toiminut monella tapaa. Yhteistyössä yhdyskuntalautakunnan ja maa-ja kotitalousnaisten kanssa järjestettiin monen vuoden tauon jälkeen pihakilpailu. Kunnanviraston pihaan tehtiin kaunis perennapenkki, tähän oli haastettu maa-ja kotitalousnaiset tekijöiksi, ja kaunis tuli penkistä.

Keväällä järjestettiin musiikki ja runotapahtuma joka keräsi salintäyteisen yleisön Kivirantaan. Kotiseutujuhlan yhteydessä pidettiin Kotikylän puiston viralliset vihkiäiset jossa puhujana oli Te-keskuksen johtaja Heikki Aurasmaa.

Kyyjärven maamiesseura lahjoitti puistoon penkit. Kiitos! Syksyllä puistoon istutettiin paljon kukkasipuleita ja muitakin kukkasia.Keväällä sitten saamme ihailla väriloistoa! Kunnanviraston pihapiiriä siistittiin talkoovoimin, samoin vanhoja puhelinpylväitä poistettiin kirkonkylän raitilta. Säästötalon ikkunoissa on ollut koululaisten piirustuksia piristämässä ohikulkijoita ja talon asukkaita.

Onnea Mediamyllärit. Olitte rohkeita (ja kauniita) kun hankitte omat toimitilat. Myllätkää iloiten ja rohkeasti! Mediamyllärit ovat luvanneet että koululaisten töitä saa olla jatkossakin ikkunoita kaunistamassa sen jälkeen kun remontit on ohi.

Yhteistyö eri järjestöjen kanssa on se voima jolla saamme jotain aikaiseksi. Jatketaan yhdessä!

p.s Olipa vaikea valita kuvaa. Pitäisi olla pakkaset, lunta ja talvi, mutta kun ei ole...