Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Sisulisäottelut " tuloksia "

Kyvyn Jenna - Mari Paloniemelle menestystä pm - otteluissa.

Peuralinnassa kasvavat monemoiset kasvit ja yrtit

Ulla ja Lenne Mattilan pihapiirissä Peuralinnan Myllykankaantiellä kasvaa ja kukoistaa monia kymmeniä eri kasvilajeja. Molemmat hoitavat kasveja eläkepäiviensä iloksi ja tietämystä sekä asiantuntemusta löytyy kasvista kuin kasvista.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

MM-kisat Kyyjärven urheilukentällä

Eeva Pölkki / Veikko Huumarkangas

Nopolan koulun oppilaat esikoululaisista kuudesluokkalaisiin asti kokoontuivat la 27.8. MM-kisojen avajaisiiin koulun pihamaalle.

Kisan avajaispuheen piti opettaja Kaisa Tamminen, kun ensin oli juhlallisesti nostettu Suomen lippu salkoon ja laulettu Maamme-laulu. Sitten lähtikin juhlallinen avajaiskulkue kohti urheilukenttää reippaan marssimusiikin tahdittamana. Osallistujia näytti olevan saapunut paikalle lähes jokaisesta maanosasta. Katsomossa ja kentän laidalla yleisö hurrasi ja vilkutti urheilijoille kulkueen edetessä kohti pääsuoraa.

Tunnelma oli todella kansainvälinen, sillä urheilijoita oli saapunut monesta eri maasta. Naapurimaamme Ruotsin, Norjan, Viron ja Venäjän urheilijat odottivat innokkaasti vuoroaan saadakseen viedä lippunsa kaikkien nähtäväksi seinälle. Muita osallistujamaita olivat mm. Italia, Kanada ja Jamaika. Kaukaisimmat vieraat olivat saapuneet esim. Barbadokselta ja Brasiliasta. Suuret urheilijamaat Usa ja Kiina olivat tietenkin myös ilmoittautuneet mukaan.

Sää kilpailupäivänä  oli hieman kolea lämpömittarin osoittaessa +13 astetta. Onneksi sade ei haitannut kuten edellisissä kisoissa. Kisojen henki oli erittäin lämmin ja ystävällinen säästä riippumatta. Kisojen ammattitaitoisesta kenttäkuulutuksesta vastasi etelänmailta saapunut kuuluuttaja Kalevi Varis 

MM-kisojen järjestelyistä vastasi Nopolan koulun rutinoitunut henkilökunta. Tuomarityöskentelystä voidaan sanoa että se oli huipputasoa, vaikkakin muutama ratarikko jäi ehkä huomaamatta.