Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

MIX lähestyy

7.11.2009 Mirjam Huotari

Lauantai 21.11. lähestyy ja sitä myötä myös lastentapahtuma Aarteita kätköstä eli MIX-päivä.

Perjantaina 6.11. kasasimme ongintapisteen pusseja, joista osa kuvassa, joten kannattaa tulla paikan päälle kurkistamaan, mitä pusseista löytyy. Muita toimintapisteitä ovat helmenkalastus, ongelmanurkkaus, palikkatesti ja aarteita hernesaavista.

Sikainfluenssan olemme ottaneet huomioon ja käsidesit ovat käytössä. Sen lisäksi varaudumme aaltoon siten, että siirrämme tapahtumaa eteenpäin, jos influessa on kovasti hyökännyt koululaisten kimppuun juuri samaan aikaan. Ei kuitenkaan kannata pitää tapahtumaa tyhjille seinille, sillä lapsia silmällä pitäen sitä on koko ajan valmisteltu.

Hengellinen osuus tulee näytelmän muodossa ja vierailevana voimana on yksi Jippii-kokoonpanon päänäyttelijänimistä eli Tapani Huotari. Tiedossa on rappia ja ethän unohda nyyttäreitä. Tarkoitus on päättää yhteiseen herkutteluun, johon jokainen mukaan tuleva tuo nokkaa päälle noin kahden euron edestä jotain herkkua :-) Eikä sitten muuta kuin joukolla mukaan :-) Jokaista odotetaan :-)

Tapahtuma on siis lauantaina 21.11. alkaen kello 12:00 Nuopparilla ja arvioitu kestoaika on noin kolme tuntia, joten noin kello 15:00 tapahtuman pitäisi olla ohi. Tervetuloa :-)