Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kutsu teemapäivään 31.8.2009

Esteetön ja kehittyvä asuminen ja asuinympäristö

Perhekahvila kirkon alakerrassa

Keskiviikkona 2.9. klo 10 alkaen MLL:n järjestämä perhekahvila kirkon alakerrassa. Tiistaina 1.9. ei ole päiväkerhoja, koska lastenohjaaja on sairaslomalla.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Eput koulutielle

24.8.09 Riitta Raivio

Iloinen letka ekaluokan oppilaita seurasi koulun käytävällä omituisen näköistä pientä kaveria; robotti-Vipusta.

On Ensimmäinen koulupäivä ja eput ja opet ovat vähän jännittyneitä, mutta iloisella ja odottavalla mielellä. Kesän jälkeen on kiva nähdä eskarista tuttu ja turvallinen poppoo.

Päivän aikana esittäydyimme koko Nopolan koulun väelle. Saimme raikuvat suosionosoitukset ja ylpeinä vilkuttelimme toisille. Päivän jännittävin hetki oli, kun Vipunen vei meidät kellariin ja sieltä löytyi ihan oikea aarre. Arvaat  varmaan, että meitä jännitti… Lopulta saimme vietyä aarteen luokkaan ja käärepapereiden kätköistä paljastui Vipusen aapiset. Vau, mitkä kirjat!

Lahjahulinat jatkuivat vielä seuraavana päivänä, sillä paikallinen Osuuspankki halusi muistaa luokkamme oppilaita lahjoittamalla meille hienot kellot. Iloiset ilmeet seurasivat tarkasti pankin edustajaa Ojalan Urpoa ja niin vain kaikki 22 eppua sai kuin saikin uudet kellot käteensä Urpon ja toisten aikuisten avustuksella. Myös Mannerheimin Lastensuojeluliitto halusi toivottaa kaikille epuille hyvää kouluvuotta ja lahjoitti siniset liikkapussukat. ”Eikä tässä vielä kaikki”: lisäksi eput saivat vielä Ifin Keltanokka liikenteessä –lippikset. Mikäpä tässä on aloittaa uusi kouluvuosi, kun meitä näin mukavasti lahjoin muistetaan.

 

Kiitos lahjoista Osuuspankki, MLL ja If!

Mukavaa syksyä kaikille!

 

Toivoo eput ja opet