Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Työelämään tutustuminen.

27.10.2006 Tony Peltola & Nikke Vuorenmäki

Juttuja ja muita tärkeitä hommia tekemässä.

Aluksi meillä oli vaikeuksia löytää TET paikka. Mietimme kauan aikaa, että minne menisimme, sitten meillä välähti. Me mennään Nopola newsiin. Soitimme Nopola newsiin, että voisimmeko tulla sinne tet:tiin. Aloitimme 23.10. maanantaina.

Kello 9.00 tulimme ensimmäistä kertaa kunnanviraston kokoushuoneeseen, jossa on Nopola newsin tilapäinen toimitila, eka päivä meni oikeastaan käytäntöjä opetellessa. Nopola newsillä oli yhteistyökumppani sivusto työn alla ja hässäkkä oli sanoin kuvaamaton. Metsästimme Veikon kanssa yrityksistä kuvia, olimme kokouksessa, kirjoitimme yritysten tietoja ja suunnittelimme tekstejä jä logoja.

Ohjausryhmän kokous oli todella mielenkiintoinen, saimme siellä kuvan siitä minkälaisia kokoukset monesti ovat. Meidät otettiin lämpimästi vastaan ja saimme heti osallistua paljon yhteistyökumppani sivustojen tekemiseen ja suunnitteluun. Meille annettiin vapaat kädet yrityslogojen suunnitteluun. Me saatiin jopa oma tunnus imanageriin, eli pystyimme kirjoittamaan juttuja omalla tunnuksella ja lisäämään kuvia ja logoja sivustoille.

Kaikenkaikkiaan työkokemus oli mukava ja saimme käsityksen siitä millaista on olla Nopola newsissä töissä. Suosittelemme tätä tuleville työelämään tutustujille, vaikka meitä on mahdoton korvata. Kyyjärven 9 luokan parhaat työharjoittelijat kiittää ja kuittaa.