Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Dr. Kristjan Kais kirjoitti resetin kahteen voittoon

23.2.2006 Hannu Kalliojärvi

Betonimiehet päättivät kauden Kajaanin ja Laihian joukkueiden kustannuksella varmistaen kolmospaikan jatkosarjassa. Sijoitus on seuran paras kautta historian.

Syksyllä asetettu tavoite saavutettiin ja näin ollen tulevaisuudessakin pelataan ykkössarjatason lentopalloa Kyyjärvellä.

 

Viimeiset ottelut joukkue hoiteli tyylikkäästi ja Kais toi lisää yritystä kentälle. Lauantaina Kanmky:n pelissä nähtiin hienoja  suorituksia niin verkolla kuin puolustuksessa. Kainuun miesten panos otteluun oli sarjapaikan uusiminen ja sehän pistää yrittämään, kotisalissa betonimiehet eivät jääneet ihmettelemään vaan taistelivat upeasti vieden pelin erin 3-1. Perjantain harjoitus näytti, että viimeiset kotipelit tulevat olemaan hyviä ja homma toimi myös sunnuntaina.

 

Laihian Luja asettui pyhänä päivällä käydyssä taistelussa verkon taakse ja valmentajana heillä kaikkien tuttu ”Kingi”, monivuotinen pelaaja, Kyvyn leiristä. Siinä ainakin hyvä sytyttäjä, motivaatiosta ei siis ollut puutetta. Kukas sitä kaverille haluaa hävitä.

Pelin alku näytti vaikealta Lujan miesten kovien aloitussyöttöjen vuoksi, mutta rauhallisesti pelannut isäntäväki paransi hiukan kaikilla osastoilla ja homma alkoi toimia normaalisti. Ensimmäinen erä käännettiin loppumetreillä kotiin ja niska taipui pohjalaislta yllättävän helposti. Kaksi seuraavaa erää tuli melko selkeästi, tosin omilla suorituksilla.

 

Voitot kahdesta pelistä saatiin kuitenkin joukkueilta mitkä antoivat syksyllä köniin kykyläisille joten sarjassa kotietu on iso juttu kaikille. Betonimiehet saivat taaskin hyvää apua niin yleisöltä kuin ”tohtorilta”. Kristjan on sen tason pelaaja, joka olemuksellaan nostaa kaikkien suoritustasoa, mutta kyllä omat pelaajat nostivat ”kykyjään” tänäkin vuonna, jokainen. Suunta on siis eteenpäin.

 

Loppuselvitys kaudesta lähiviikkoina.

 

-hannu-