Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Laitossiivojan toimi

VIELÄ EHTII! Kyyjärven kunnanhallitus julistaa laitossiivojan toimen uudelleen haettavaksi 31.3.2011 klo 15.00 mennessä.

METSÄYHTIÖIDEN PUUKAUPPAKARTELLI

Markkinaoikeuden 3.12.2009 antaman päätöksen mukaan metsäyhtiöt UPM-Kymmene, Stora Enso ja Metsäliitto syyllistyivät valtakunnalliseen kiellettyyn hintayhteistyöhön vuosina 1997 - 2004. Kilpailuvirasto ja Markkinaoikeus eivät kuitenkaan esittäneet selvitystä kilpailurajoituksesta metsäyhtiöille aiheutuneesta taloudellisesta hyödystä eivätkä myöskään metsänomistajille aiheutuneesta vahingosta.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Moottoripyöräilijät pitivät kevätkokouksen

KMPK/ Katriina Oinonen 30.3.11

Kyyjärven Moottoripyöräilijät ry on vanha jo 80-luvun alussa perustettu yhdistys, joka viime keväänä heräteltiin jälleen toimintaan. Maanantai-iltana pidettiin sääntömääräinen kevätkokous sekä suunniteltiin kevään ja kesän toimintaa.

Ensimmäinen vuosi oli sujunut ihan mukavasti ja toimintaa oli ollut kesällä aika paljon. Toisaalta pienen yhdistyksen toimintaa vaikeutti pienet tulot. Yhdistys oli järjestänyt jäsenilleen yhteistä ajoja, ollut mukana erilaisissa tapahtumissa ja järjestänyt myös hyväntekeväisyys ajon, jonka varat lahjoitettiin Touhulaan.

Tälle keväälle ja kesälle sovittiin yhteiset sunnuntaiajelut, joiden aikatauluista ja matkojen suunnasta ilmoitellaan Nopola New:ssä myöhemmin.  Motoristikirkko järjestetään 21.5.11 Kyyjärven omassa kirkossa.  Lisäksi suunnitellaan toimintaa myös nuorille moottoripyöräilystä kiinnostuneille.

Moottoripyöräkerhon johtokunnassa on tapahtunut muutoksia. Johtokuntaan kuuluu pj Jouko Korpeinen, sihteeri Katriina Oinonen ja jäsenet Seppo Lahtinen, Eeva Pölkki, Pasi Kirvesmäki, Juha Huttunen, Kai Oinonen sekä varalla Virpi Noponen. Johtokunnan jäseniin voi olla yhteydessä, jos on esim. toiveita tai ideoita toiminnasta. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen kyympk@gmail.com.

Kyyjärven moottoripyöräilijät ry jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 20 € yhdistyksen tilille 476510-215397 ja kirjoittamalla tiedotusosaan nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Nuorisojäsenten maksu oli siis vain 5€.