Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kevätilo kerää varoja lasten ja lapsiperheiden toiminnan järjestämiseen

18.4 Sanna Honkonen / MLL

Kevätilo-keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton vuosittainen valtakunnallinen keräys, joka toteutetaan 18.4.–18.5.2009. Tänä vuonna Kevätilo-keräyksellä hankitaan varoja MLL:n paikallisyhdistysten työlle lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. MLL:n Kyyjärven yhdistys kerää varoja tapahtumien ja retkien järjestämiseen.

Kyyjärven yhdistyksen lipaskerääjät ovat Paletin edustalla to 30.4 ja lauantaina 9.5. Lisäksi lippaat ovat esillä Eevertissä, Kylätuvalla ja Pankissa keräysajan eli 18.4-18.5.2009.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto tekee työtä sen puolesta, että jokaisella lapsella olisi hyvä ja turvallinen lapsuus ja että lapsen oikeus iloon, leikkiin ja turvaan toteutuisi. MLL auttaa vanhempia kasvattamaan ja suojelemaan lapsia ja iloitsemaan heistä. Kyyjärven yhdistys järjestää kohtaamispaikkoja lapsiperheille ja vanhemmille, harrastuskerhoja lapsille, retkiä ja tapahtumia lapsiperheille sekä jakaa eu-ruokatukea ja Hyvä joulumieli lahjakortteja jouluruokien hankintaan lapsiperheille. Yhdistys on perustettu vuonna 1943 ja siihen kuuluu 124 jäsentä.