Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Vehkaperräiste tappaaminen 22.7.07

Saatiinhan meidän muutaman monivuotinen haave yhteisestä tapaamisesta viimeinkin toteutettua.

Juhlaleirin 2007 vierailuilta

Haluatko tutustua partioleiriin? Siihen on tilaisuus partion 100- vuotis synttäreillä 1.8. Karstulan Hinkalossa.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Tankilla oli jonoo

24.7.2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

kun P.A. tarttui pistoolinkahvaan.

Kuusniemeläisten isän, Heikki Luoman, avauspuheen jälkeen P.A Turpeinen tarttui mikkiin ja kertoi päivän suunnitelmistaan. Lupasi tutkailla paikkoja sijoitusmielessä. Laten ja Paukun hän määräsi ihmisten joukkoon kuulastelemaan kuulumisia ja hyviä vinkkejä. Työnjaon jälkeen tunnelmaa aavistuksen kevennettiin, kun Paukku säesti hanurilla ja P.A lauloi Metsäkukkia.

Metsäkukkien jälkeen P.A. siirtyi Essolle tankkaamaan autoja. Vanhoja ja uudempia autoja, mopoja ja moottoripyöriä, niitä riitti ajoittain jonoksi asti. Täyteen tankkaajille oli luvassa munkkikahvit baarin puolella ja tiuhaan sai P.A kahvilappuja jaella. Tankkaajien ja yleisön ilmeet olivat katsomisen arviosia.

Ehdottomasti paras kommentti kuultiin kuitenkin yleisön joukosta, kun joku totesi, että tuntui siltä kuin P.A olisi aina ollut Essolla töissä. Niin hyvin hän istui miljööseen trasselitukko kädessään ja kuulumisia kysellen. Ammattimies asialla. Totta onkin, että miljöö on varmasti paras mahdollinen ja on vaikea kuvitella P.A huippumodernin huoltoaseman pistoolinkahvaan.

Nopola Newsin tiukkaan pakatut kuvat eivät anna parasta mahdollista kuvaa tilanteista ja ilmeistä, mutta jospa niitä saataisiin myllylle katsottavaksi.