Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Vaatimattomuus kaunistaa

Kuntamme viimeaikaisten tapahtumien vuoksi en voi olla tarttumatta kynääni, vaikka kuntalaiset hyvin tietävät että me Hakkaraiset olemme tekojen eikä sanojen miehiä.


Kuusniemelle osuneita ylennyksiä ym.Matiaksen juhlapuhe Itsenäisyyspäivän juhlassaKaksi iloista perhetahtumaa Piiparisen perheessäPiiparinen kieltäytyy arvonimestään

Näytä kaikki Kuusniemen kuulumiset

Heikki Luoma

Heikki Luoma on Kyyjärvellä syntynyt kirjailija. Hän on kirjoittanut urallaan kymmeniä suosittuja romaaneja, näytelmiä, kuunnelmia ja ja televisiosarjoja.

Lue esittely Wikipediassa

 Heikki Luoma / Nopola News

________________________________________

 

Yhteistyössä mukana myös - Tutustu - Klikkaa:

 

Turpeinen kiittää ylennyksestä ja onnittelee virkaveljeä

18.12.2007 Heikki Luoma / Kuusniemen kuulumisia

Tattista vaan sotilaspiirin korkeille herroille ylennyksestä. Sano toi Tuuliakin, että meidän isistä vallan herra tulee sitten.

Se on niin hyväsyräminen toi meirän Tuulia. Mukkikahveet oikein keitti meitin privaatissa ja tarjosi asiakkaillekin ylennyskahveet paarin pualella. Vaikka kovan takana on munkin milestäni toi yleneminen ollu, vaikka intissä ammuin valion kolmeltasaralta metriltä, että ei olu liikaa koreutta jos vähän juhlittiin.

Juu, ja tarttee tässä yhteyressä onnitella tota Armas Hakkaraistakin, kun nyt ollaan vähän niin kun virkaveljiä, ja olihan se hyvä että ylennyksen sai, kun ei pinnat ihan riittänyt kunnallisneuvvoksen titteliin. Kunnan kannaltahan se tiätysti oli vaan hyvä juttu, kun noitten eurojen kanssa tekee tiukkaa. Vaikka jos mää totuuren sanon, niin löin Valtsun kanssa vetoo että mää maksan omistani sen neuvoksen arvon, jos Armas Hakkarainen sen saa, ja Valtsu sano että hän lyä vetoo siitä ettei se sitä saa. En muista oliko puhetta mistään summista, että paljonko se lupas maksa.

Juu-u, pitäsköhän tähän loppuun kajauttaa Armakselle terveisinä, että mitäs me korpraalit!

Pauli Antero Turpeinen
Yrittäjä
Res. korpraali