Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Paletissa mahtava synttäriviikonloppu

31.10.2011 Suvi Kantonen

Tulevana viikonloppuna kannattaa suunnata nokka kohti Kauppakeskus Palettia. 12-vuotissynttäreillä luvassa mahtavia synttäritarjouksia ja hyvää ohjelmaa kaikenikäisille.

Taas on syytä juhlaan Paletissa. Kyyjärven Kauppakeskus viettää 4-6.11 synttäreitä ja 12-vuotias Paletti toivottaakin kaikki tervetulleeksi viikonlopun tapahtumiin. Perjantaina paikalla on Los Piratos lastenorkesteri, lauantaina Talent kisasta tutuksi tullut Ina Kangasharju ja sunnuntaina esiintyy tangojuniori Aleksi Yli-Sissala. (tarkemmat esiintymisajat näet Nopola News tapahtumakalenterin menovinkeistä.)
 
Kauppiaat ovat luvanneet synttäreille kovia tarjouksia. Kävijöiden kesken arvotaan 12x 50 euron lahjakortteja. Lauantaina juhlistetaan synttäreitä täytekakkukahvien merkeissä ja paikalla on myös sanomalehti Keskisuomalaisen edustajat. 
Nähtäväksi jää, kuka mahtaa ensimmäisenä löytää Paletin kaksi valkoista kattia, jotka ovat piilotettuna jossakin Paletin sopukoissa. Lauantaina niitä voi etsiä, ja löytäjä saa käydä ilmoittamassa kattien sijainnin aulassa kahvitusta hoitaville Palokuntanaisille, jotka sitten antavat pienen ylläripalkinnon kattien löytäjille.
Ei muuta kuin joukolla taas juhlimaan Kauppakeskus Paletin 12-vuotissynttäreitä Kyyjärvelle!