Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Shalom - Rauhaa!

Musta lierihattu tai pieni kipa päässään juutalaiset syventyvät rukoukseen itkumuurin äärellä. Muslimien rukoushuuto kaikuu yli kaupungin. Turistit vaeltavat Jeesuksen askelissa pyhillä paikoilla. Olet saapunut Israeliin.


Moottoripyörällä Tiipetiin (24)Jännityskertomus Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailusta 2010

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Moottoripyörällä Tiipetiin (24)

6.6.2010 Teksti ja kuvat:Erkki Peura / AT

Yinchua:sta eteenpäin aamulla aikaisin sillä matkaa Pekingiin oli vielä yli tuhat kilometriä.

Kaupungista ei ollutkaan niin helppo päästä koska uudet tiejärjestenyt olivat sotkeneet koko liikenteen. Kiinassa ihmiset eivät halua sanoa etteivät tiedä jotain vaan yrittävät sanoa jotain muuta kuin ’en tiedä’. Tietä kysyessämme ensimmäinen osoitti pohjoiseen oikeana suuntana, seuraava etelään ja sitä seuraava johonkin näinen välille, elikkä täytyy käyttää omaa järkeä jotta selviää.

Dongsheng:ssä vietetyn yön jälkeen takaisin tien päälle. Valtaisan pitkä tie pisti Jarin ja Guntherin pieneen kilpaan ja kun olivat häipyneet näkyvistä huomasin, että takarengas ei enää ollut kovinkaan stabiili. Pysäytys tien varteen huomatakseni takarenkaan puhjenneen. Jonkin aikaa siinä täytyi odotella ennen kuin Jari ja Gunther huomasivat minun jääneen. Rengas pois ja uusi sisäkumi tilalle ja matkaan.

Pysähdymme eräälle levikkeelle johon hetken päästä pysähtyi myös pikkubussi josta purkautui ulos ryhmä Shaolin munkkeja matkalla Wushu kilpailuun.