Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

World Summit Award 2007

Vähän lisätietoa siitä miten Nopola News eilen pärjäsi Tamperella.

Keski-Suomen valmiusharjoitus Kesu-06

Keski-Suomen lääninhallitus järjestää yhdessä Pelastusopiston kanssa Keski-Suomen valmiusharjoituksen 28.-30.11.2006.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Ekopel Oy:lle vuoden 2006 Yrittäjäpalkinto

Katriina Oinonen/Kyyjärven Yrittäjät ry 22.11.2006

Ekopel Oy palkittiin yritysjuhlassa 18.11.2006 Kyyjärven Vuoden 2006 yrityksenä.

Palkinto luovutettiin Markku ja Sauli Mulille yrittäjäjuhlassa 18.11.2006 Cafe & Restaurant Paletissa. Onnittelut kunnasta toivat kunnanjohtaja Mikael Palola, kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja Maija Uusisalo sekä valtuutetut Alpo Noponen ja Lauri Lahtinen. Paikallisosuuspankin puolesta yritystä onnitteli pankinjohtaja Jouni Karhinen.

 

Ekopel Oy on perustettu 2001 ja sen omistajina ovat Sauli, Matti ja Markku Muli. Toimitusjohtajana toimii Sauli Muli ja hallituksen puheenjohtajana, yrityksen perustanut, Markku Muli. Heidän lisäkseen yritys työllistää kaksi muuta perheenjäsentä sekä kaksi ulkopuolista työntekijää. Ekopel Oy:n toimiala on talotekniikka ja pientalojen pellettijärjestelmät, lähinnä Jyväskylän seudulla. Kyyjärvellä Ekopel Oy toimittaa alihankintana lv-putkitukset lämpökeskuksiin paikalliselle lämpökeskusyritykselle Tulostekniikka Oy:lle. Jyvässeudulle Ekopel Oy on rakentamassa omia toimitiloja ja yrityksen kasvunäkymät siellä ovat hyvät. 

 

Kyyjärven Yrittäjät ry valitsi vuoden 2006 yrityksen sen omaperäisen markkinoinnin ja toiminta-ajatuksen perusteella. Lisäksi valintaan vaikuttivat yrityksen kahden vuoden sisällä tapahtunut merkittävä kasvu. Yrityksessä yhdistyvät vanhan yrittäjän kokemus ja nuorten yrittäjien innokkuus, ennakkoluulottomuus ja uusiutumiskyky.

 

 

Maittavan jouluruokailun ja vuoden yrittäjäpalkinnon luovuttamisen jälkeen Kyyjärven Yrittäjät ry piti sääntömääräisen vuosikokouksen.