Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Uusi yritys Parturikampaamo Salon Marica

Täyden palvelun parturikampaamo Salon Marican avajaiset on maanantaina 5.12. kello 10-18.

Raimo Kytölä valmistui Teologian Maisteriksi

Tapaninpäivän messussa Kyyjärven seurakunta onnitteli ja toivotti siunausta tuoreelle Teologian Maisterille Raimo Kytölälle.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Kyyjärven Saha sai Keski-Suomen kulttuuriympäristöpalkinnon 2011

Kyyjärven yrittäjät/Katriina Oinonen 14.12.2011

Kyyjärven yrittäjät kävivät onnittelemassa palkinnon saanutta Kyyjärven Saha Oy:tä

Ely-keskuksen tiedote palkinnosta ja sen perustelut:

”Kyyjärven Saha vastaanotti palkinnon 7. joulukuuta Keski-Suomen museossa Jyväskylässä pidetyssä tilaisuudessa. Palkintona oli  korpilahtelaisen emaloija-metalliseppä Ulla Huttusen tekemä uniikkilaatta. Keski-Suomen kulttuuriympäristöpalkinto jaettiin tänä vuonna viidennen kerran.

Kulttuuriympäristöpalkinnon arvoisen yrityksen Kyyjärven Sahasta tekee se, että  erikoistöihin tarkoitetun puutavaran metsästä nouto, käsittely, tuotanto ja varastointi on kehitetty puurakentamisen ja puurakennusperinnön taitajan tasolle. Sahan toimittama puutavara on haluttua erikoispuusepänalan tuotetta niin koti- kuin ulkomaisissa arkkitehtonisesti ja rakennusteknisesti vaativissa rakennuksissa. Sahalla on vakuuttava referenssilista kulttuurihistoriallisesti  arvokkaista rakennuksista, joihin se on toimittanut erikoissahattua puutavaraa. Viimeisimpänä meriittinä on elokuun lopussa käyttöönotetun Helsingin musiikkitalon mäntylattioiden toimittaminen ja erityistä huomiota on saanut orkesterilavan puulattia. ”

Onnittelut Kyyjärven Saha Oy:lle!