Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nuopparin toimintaa

26,5 Elina Honkola, Paavo Aurolahti ja Antti Nieminen

Keskiviikkona 20.5 tuli nuopparille kolme ahkeraa tettiläistä laittamaan paikat kuntoon.

keskiviikkona 20,5 tuli nuopparille kolme ahkeraa tettiläistä laittamaan paikat kuntoon. Aloitimme nuorisotalon ehdostamisen haravoimalla pihaa ja nykimällä kovatöisiä rikkaruohoja. Päivä meni nopeasti ahkeroiden ja hieman ruskettuessakin.
Torstai menikin sitten lomailessa. Perjannaina aloitimme pesemään nuopparin lukuisia ikkunoita ja samalla ehostimme meidän nuorien "omaa" huonetta yläkerrassa. Meidän ihanan Maija siivojamme Nilco-imuri tuli kovaan käyttöön. Ikkunoiden peseminen jatkui maanantaina ja myös tiistaina. Hyötyjäteasemalle tutustuimme, kun raahasimme tavaraa sinne.
Hyvä ystävämme Matias Leminen lahjoitti meille tänne nuorisotalolle "uuden" sonyn soittimen jotta voimme taas soittaa musiikkia. Tänään keskiviikkona olemme järjestelleet ja siivonneet paikkoja kovasti. Huomisen töistä ei ole vielä tietoa, koskaan ei voi tietää mitä päivä tuo tullessaan.

Haluamme kertoa teille kaikille hieman nuopparin toiminnasta iltaisin. Täällä käy suunniilleen samat hemmot joka kerta, kun vaan nuorisotalo on auki. Loistava nuoriso-ohjaajamme Katariina Rauma merkitsee kaikkien kävijöiden nimet ylös listaan jotta voidaan kirjata historiaan ketkä ovat olleet ahkerimmat kävijät, kun kevät tai syksy on ohi ilmestyy lista jossa lukee käynti kerrat ja nimi perässä. Antti Nieminen ja Paavo Aurolahti ovat tämän vuoden aikana käyneet joka kerta moikkaamassa kavereita ja tuomassa hyvää mieltä meille kaikille nuorisotalolla käyville nuorille. Nuoppari on auki joka tiistai, torstai ja sunnuntai. Nämä aukioloajat ovat tarkoitettu pääasiassa yläaste ikäisille ja hieman vanhemmillekkin.
Nuoret saavat juoda kahvia ilmaiseksi ja joskus on jotain hyvää syömistäkin. Syksyn aikana oli moni yritys avustamassa pienellä raha lahjoituksella kahvi tarjoilua.
Hommasimme tänne uuden X-boksin ja guitar hero kitarat jotta voimme pelailla. Ne ovat olleet toedella kovassa käytössä. Täältä löytyy myös biljardi- ja pingispöytä. Yksi tämän kevään suurista hiteistä nuopparilla on tunnettu korttipeli Uno.
Pääasiassa me nuoret tulemme viettämään aikaa kavereiden kanssa ja muuten vaan hengailemaan nuopparille.

Oikeen mahtava kiitos rakkaalle Katallemme joka on jaksanut kuunnella meitä niin hyvinä ja huonoinakin päivinä, hän on myös pitänyt meistä hyvää huolta. Tulemme varmasti muistamaan hänet aina.

Antti, Paavo ja Elina kumartaa ja kiittää!