Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Paskolammentien kuulumisia

2.9.2007 Irma Mäkelä

No nyt se tännekin myrkyn lykkäs, kun Lautasen Jari veti laajakaistan ihan tuppaan asti,

Perjantaina varttia vaille kolme iltapäivällä linjat aukenivat maailmalle. 256:n yhteys ja hyvin pelittää. Meinaa tässä tulla vänkää tään koneen käytöstä, ku Hannu on minulta varkain täällä itekseen opetellu surffailemaan ja minä en nyt meinaa päästä omalle masiinalle ollenkaan.

Mulla on muuten ihan uusi kone. Torstai iltana Mikan kanssa kasattiin, jotta vehkeitten vika ei ainakaan ole jos ei yhteydet toimi. Hannu on tehnyt loppukesän aikaan venettä niistä laudoista, jotka sahattiin kesän alussa Juoksuahossa. Ensi keväänä pitäisi neitsytmatkalle päästä, mutta saa nyt nähdä kuinka käy, kun se tämän surffaushomman varkain opetteli. 

Perjantaina oli Saunakylän pvy:n kotailta Valkeislammin rannalla, mutta eihän meiltä sinne ehditty. No nyt täältä Saunakylältä uutisointi kulkee hyvin, kai minun on opetettava Hannukin tähän kirjoitushommaan, kun se tähän niin innostu kovasti.

Lauantaina siirryttiin sitten digiaikaan televisiolähetysten suhteen. Meillä ainakin joutui hakemaan kanavat uudelleen. On tässä ollut kaikennäköistä hommaa, mutta eipähän ole tullut aika pitkäksi.