Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Liikunnanohjausta eri-ikäisille kuntalaisille

14.1.2013 /M-L Immonen/LJ

Niklas Vuorenmäki aloittaa 20.1.2013 liikuntaneuvojana

Vuoden 2013 talousarviossa on varauduttu liikunnanohjauksen järjestämistä kuntalaisille. Kuntalaisille tarjotaan ohjattua liikuntaa.  Kunta on lisäksi saanut Kunnossa Kaiken Ikää eli KKI -hankerahaa.  Kohotetaan kuntoa Kyyjärvellä –hankkeen tarkoituksena on  kannustaa  yli 40-vuotiaita kuntalaisia liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi.  Iän myötä lihaskunto yms. rapistuu, ellei keho saa riittävästi liikuntaa.  Jo pienikin liikunnan määrän lisääminen edistää hyvinvointia ja jaksamista.
 
Nuori, urheilullinen Niklas Vuorenmäki aloittaa liikuntaneuvojan oppisopimuksen 20.1.2013 lukien.  Hän tulee pitämään lapsille ja nuorille kerhoja ja ohjattua liikuntaa, järjestämään erilaisia liikuntatapahtumia, kuntosaliohjausta ja kuntopiirejä aikuisväestölle sekä varttuneemmille kuntalaisille seniorijumppaa.  Koululaisten kerhot käynnistyvät jo 21.1. alkaen.  Muu ohjaustoiminta käynnistyy helmikuussa.  Tulevasta ohjatusta liikunnasta ilmoitetaan NopolaNewsissä ja kuntatiedotteissa. Kuntalaiset voivat esittää toiveita erilaisten liikunnanohjausryhmistä ja liikuntatapahtumista. 

Yhteydenotot sivistystoimenjohtaja Maija-Liisa Immonen, puh. 044-4597017 tai maija-liisa.immonen@kyyjarvi.fi tai Niklas Vuorenmäki puh. 044-2594997.