Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

On aika toivottaa lukijoille ja tekijöille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta saldojen kera. Nettiradiolaitteet odottavat kirkon sakastissa Jouluaamua.

Joulu se on tälläkin puolella

Japanissa ei joulua juhlita ihan samanlaisella innolla kuin suomessa, mutta pieni pohjoismaalainen iskuryhmä koittaa parhaansa pärjätä kakkujen keskellä kinkkua etsimässä.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Joulun tapahtumat seurakunnassa

Olavi Vallivaara 23.12.2005

Joulu on Jeesuksen syntymäjuhla.

Kyyjärvellä  vietetään joulua perinteisesti. Jouluaattona kokoonnutaan hautausmaalle. Kappelissa on jouluaaton hartaus, jossa lauletaan joululauluja ja hiljennytään sanan äärelle. Seurakunnan työntekijöiden lisäksi mukana ovat Tähkät kuoro ja Elina Honkola. Jouluaamun jumalanpalvelus on klo 7, joka kuuluu nettiradion kautta. Kirkkokuoro on mukana. Maanataina, tapaninpäivänä on iltamessu klo 19. Tässäkin tilaisuudessa lauletaan virsien paikalla joululauluja. Uudenvuoden jumalanpalvelus alkaa aattona 31.12.klo 23 ja loppuu uudenvuoden kellonsoittoon. Uudenvuodenpäivän iltana on seurat Sauramäellä klo 19. Loppiaisena 6.1.2006 klo 10 on sananjumalanpalvelus, joka on samalla myös hautausjumalanpalvelus. Loppiaisiltana on seurat klo 19 Raimo Noposella. Sunnuntaina 8.1.klo 10 on perhekirkko ja v.2005 kastettujen ja seurakuntaan muuttaneiden kirkkopyhä sekä kirkkokahvit. Joulun päätöstilaisuus on Nuutinpäivänä 13.1.klo 19 Seurat Hokkalan Lassilassa. Tervetuloa joulunajan tilaisuuksiin!

Hyvää ja Rauhallista Joulua ja Siunausta Uudelle Vuodelle 2006!