Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Isollekin porukalle kokkailu onnistuu!

Nurmijoen entisellä koululla on tehty suuri määrä töitä lähes 3000 talkootuntia koulun muuttamiseksi KYLÄTALOKSI tai mikä sen nimi tuleekaan olemaan.


Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2008Kiitos kahvista!Lohen pilkkionginta alkaa HarjunlammellaKumpulan ja Saunakylän Joulujuhla Kumpulan koulullaSaunakylän joulumyyjäiset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Saunakylän joulumyyjäiset

6.12.2007 Irma Mäkelä

Saunakylän joulumyyjäiset pidettiin 4. päivä Kumpulan koululla.

Ilta aloitettiin touhukkaasti kahvinkeitolla. Pvy:n viiden litran keittimellä tulee makoisaa ja aromirikasta kahvia. Vähämäen Saara, Hännisen Irma ja Linnan Hilkka virittivät keittimen keittokuntoon. Hilkka oli tuonut kotoaan kauniit joululiinat pöydille. Tammisen Raimo oli löytänyt erittäin komean kuusen, jota koristivat Suomen lippurivit. Kynttilät palamaan ja joulujuhlat olivat pystyssä.

Alkajaisiksi oikea orkesteri soitti jouluisia lauluja: Ohrasen Anssi lauloi ja soitti kitaraa, Muhosen Taisto ja Aumasen Ari soittivat haitaria ja Mäkelän Sauli viulua. Hienoa kuultavaa. Yleisökin pääsi mukaan yhteislaulun merkeissä ja ilman muuta piti laulaa myyjäisissä perinteeksi tullut laulu "No onkos tullu kesä".  Yhdistyksen puheenjohtaja Raimo Tamminen toivotti vieraat tervetulleiksi ja kiitteli Kyyjärven Osuuspankkia tarjoiluantimista. Pankinjohtaja Urpo Ojala toi juhlaan pankin kuulumiset.

Tulihan koululle viimein pukkikin oikein Korvatunturilta asti. Ihmetteli vähän alkajaisiksi, että missä kaikki lapset ovat ja lahjakoppakin taisi olla hukassa, mutta ei hätää; lapsia löytyi ja lahjakoppakin. Kömmyytteli se pukki taas kerran vähän kylän poikamiehiä, kun eivät akkoja löydä; jos ei akkaa niin ei lapsiakaan!

Huutokauppa pidettiin ohjelmien lopuksi. Vertasen Juhani toimi meklarina ja saikin huumorijutuillaan väen ostamaan kaikki tavarat kohtuu hyvään hintaan. Myynnissä oli mm. kakkuja, hirvenlihaa, iso säkki Saunakylän pellolla kasvatettua ruisjauhoja ja vaikka mitä.  Arvonnassa, jonka päävoittona oli Pullatyttöjen leipoma täytekakku, arpa suosi Kaisa Vuorista.

Illan lopuksi juotiin vielä kahvit ja tietysti siivottiin sotkut pois. Mukava jouluinen ilta, lystiä riitti.