Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yksilöopetukseen ilmoittautuminen

Karstulan kansalaisopisto järjestää Kyyjärvellä pianon- ja harmonikansoiton sekä yksinlaulun yksilöopetusta. Mukaan voit ilmoittautua 31.8. mennessä.

Kiinnostaako kerhonohjaus?

Pe 31.8.- la 1.9.2012 on tarjolla koulutusta uusille kerhonohjaajille tai ohjaajiksi haluaville +13-vuotiaille nuorille !


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Kesän kaunein päivä ja Suutarin pihassa kirppisteltiin !

18.8.2012 Katarina Pölkki/ PK

Lauantaina 18.8 oli Suutarin pihassa (kirkkoa vastapäätä) pihakirppis Idea syntyi seurattuani kesän ajan Kyyjärven kirppis Fb-sivustoa.

Äiti lupasi pihansa käyttöömme ja pieni keräyslipas paikkamaksuista sekä paikalla myydyistä pipareista ja mehusta toimitetaan maanantaina Kylätuvan naisille.

Kainun Satu sekä Koiviston Malla toivat myös omia myytäviään. Ilma helli meitä ja paikalla kävikin n. 60 henkilöä. Kurkiparvikin kävi  esittämässä lähtölauluaan!

Pihassa raikui nauru, tuttuja tavattiin ja kuulumisia vaihdettiin. Saimme jälleen huomata, että toisen tarpeeton tavara on toiselle aarre.

Päivä oli kesän kaunein ja erittän mukava sosiaalinen tapahtuma. Ensi kesänä tapaamme samoissa merkeissä samassa paikassa, lupasimme toisillemme Sadun ja Mallan kanssa :))