Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvellä kovatasoinen hyvinvointiseminaari

28.4.2010 Matti Muukkonen

Puhujina ke Aila Paloniemi, mj Anita Mikkonen ja kyj Mikael Palola

Kyyjärvellä järjestetään Suomenselkämessujen yhteydessä kovatasoinen hyvinvointiseminaari 16.7.2010. Puhumassa tuolloin ovat kyyjärveläissyntyinen kansanedustaja Aila Paloniemi, Keski-Suomen maakuntajohtaja Anita Mikkonen ja Kyyjärven entinen kunnanjohtaja, nykyinen SoTe-kuntayhtymäjohtaja Mikael Palola. Kyyjärven nuorisotalolla klo 13 alkaen järjestettävän seminaarin vetäjänä toimii kunnanvaltuuston puheenjohtaja Maija Uusisalo.

Seminaarissa kansanedustaja Paloniemen tarkoituksena on vahvan koulutuspolitiikan ammattilaisstatuksensa vuoksi tarkastella koulutuksen ja sivistyksen merkitystä hyvinvoinnin synnyttäjänä. Mikkonen sen sijaan tarkastelee aluekehitystoimintaa osana hyvinvointipolitiikkaa. Palolan roolina taas on oman puheenvuoronsa aikana tuoda esiin sosiaali- ja terveydenhuollon tulevia haasteita ja vastauksia niihin.

Kunnanjohtaja Matti Muukkosen mukaan hyvinvointiseminaarin oletetaan olevan korkeatasoinen lisä messutarjontaan. ”Hienoa, että saimme kovanluokan ammattilaisia puhujiksi. Se tarkoittaa, että kiinnostavuus tilaisuutta kohtaan tulee olemaan suuri”, Muukkonen kertoo. Hänen mukaansa myös messuviikonlopun lauantain työ- ja elinkeinopoliittinen tulee olemaan todella kovatasoinen. Tämän tilaisuuden puhujarinki varmistuu lähiaikoina.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.