Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Liikuntaleikkikoulu leirintäalueella

29.4. Sanna Honkonen / MLL

Viime syksynä käynnistyi liikuntaleikkikoulu 3-6 vuotiaille jo 4 kerran täällä Kyyjärvellä. Nyt on kolmekymmentä liikkaria taas takana päin ja kesätauon aika. Liikkarin syyskauden päätöstä vietettiin joulukuussa Harsunkankaalla ja nyt kevätkausi päättyi Kalliorannan leirintäalueella.

Liikuntaleikkikoululaiset ovat kokoontuneet ahkerasti liikuntasalille joka tiistai ilta talven ajan. Innokkaita ikiliikkujia on ollut mukana vajaat kolmekymmentä. Joka neljäs kerhokerta lapset ovat saaneet esitellä oppimiaan taitoja vanhemmilleen. Liikkarissa on tullut tutuksi niin isot kuin pienetkin pallot, korkeat ja pitkät hypyt, vanteet, renkaat, köydet, hernepussit, puolapuut ja ennen kaikkea toisen huomioonottaminen ja oman vuoron odottaminen. Liikkarissa on opittu liikunnan ilon lisäksi sosiaalisiataitoja.

Kevätkauden päätöksessä leirintäalueella leikittiin aluksi isossa piirissä yhdessä vanhempien kanssa. Lapset muodostivat piirin ja aikuiset yrittivät päästä piirin sisältä karkuun ja sitten toisin päin. Liikkarilaiset olivat jaloistaan niin vikkeliä, että aikuisilla oli tekemistä saaliin koossa pitämisessä. Alkuleikkien jälkeen kierrettiin maastoon tehty tehtävärata, mistä löytyi mm. juttuja kertova taikapuu ja rakettirata. Lopuksi paistettiin makkarat ja juotiin mehut.

Mehun ja makkaran ääressä muisteltiin aikaisempia liikkarikertoja ja muistettiin liikkarissa usein apuna vierailleita Emmi ja Hanna Noposta MLL:n stipendillä. Liikarin pikkujoulujen lisäksi tytöt olivat lastenhoitajina maaliskuussa järjestetyssä Lapsiperheiden arki keskusteluillassa. Vielä kerran kiitoksia tytöille!

Ensi syksynä taas aloitetaan uudella innolla, muistakaa kaikki liikkua ja ulkoilla kesän aikana!