Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Näytä kaikki Kuusniemen kuulumiset

Heikki Luoma

Heikki Luoma on Kyyjärvellä syntynyt kirjailija. Hän on kirjoittanut urallaan kymmeniä suosittuja romaaneja, näytelmiä, kuunnelmia ja ja televisiosarjoja.

Lue esittely Wikipediassa

 Heikki Luoma / Nopola News

________________________________________

 

Yhteistyössä mukana myös - Tutustu - Klikkaa:

 

Päästöjä Kuusniemeltä

1.6.2007 Heikki Luoma / Kuusniemen kuulumisia

Ison Urmaksen tunnettu patsashanke on herättänyt voimakasta polemiikkia kuntalaisten keskuudessa, joten..

.. olemme päättäneet avata lehdessämme uuden osaston, jonka nimi on yllämainittu otsikko.

Kirjoituksia voi lähettää, ja on jo lähetettykin, mieluummin omalla nimellä, lehtemme konttoriin. Runsaasta päästösadosta julkaisemme kaikki julkaisukelpoiset kannanotot, joista tässä ensimmäinen.

Toimitus.

MEIDÄN LATE KUMMINKIN ÄÄNESTI VASTAAN

Kun valtuuston äänestyskäyttäytymisestä Iso-Urmaksen patsashankkeeseen liittyen on pidetty melkoisia turpakäräjjiä, haluan tehdä kuntalaisille selväksi, että mieheni Late Jalmari Jortikka ei vastoin kylällä liikkuvia huhuja äänestänyt puolesta,  vaan vastaan. Äänestystä edeltävänä iltana  hallituksen puheenjohtaja Armas V. Hakkarainen soitti meille kello 23.15 erittäin sopimattomaan aikaan, ja uhkasi että menetämme oikeudet jatkaa Pyrinnön lavalla tanssilavayrittäjinä, ellei Late ymmärrä äänestää oikein. Minä olin onneksi puhelimessa ja pamautin ketkulle luurin korvaan ja nykäisin piuhan irti seinästä. Pikku-Jallu ja Latekin heräsivät soittoon, ja oli täysi työ saada pojat, varsinkin Late nukkumaan uudelleen.

Niin että ei tartte soitella illalla kello 23: n jälkeen, eikä juoruta tämän jälkeen pätkääkään, ja tämä juttu on sillä saletti.

Jaa niin, Pyrinnön lavan avajaiset on 9.6. klo 19.00,  että tervetuloa. Soittaa oman kylän trio Kauniit hanurit. Puffetti on loistokondiksessa!

Paula Jortikka
Yrittäjän puoliso