Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tiina, fysioterapeutti

Tiina Mäntynen, 23v, suoritti Jyväskylän ammattikorkeakoulussa fysioterapeutin tutkinnon keväällä 2006 ja sai kunnan opintostipendin. Onneksi olkoon.


Työ sairaankuljetuksessa ja ensiavussaArkiston aarteitaSairaanhoitajan toimi kotipalveluun ja sijaisuus vanhuspalveluihin/vanhainkodilleJHL:n jouluruokailuKuluvan vuoden Yty-töitä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kuluvan vuoden Yty-töitä

1.11.2006 Hannu Aumanen

Kevään-syksyn aikana tehtiin Yty-projektissa monimuotoisia töitä.

Kyyjärvellä Yty-projekti työllisti parhaimmillaan neljä työntekijää kuluvana vuonna. Lintutornin lisäksi maalattiin mm. leirintäalueen vastaanottorakennus, kunnostettiin viljamakasiini ja kunnostusmaalattiin pappilan ulkorakennukset. Salamajärven kansallispuiston alueella olevaan "tervahaudanpolttoon" osallistuttiin. Jätekatoksia valmistui pari kappaletta. Myös muita pienempiä työkohteita tehtiin. Kuva pappilan työmaalta punamultamaalin keitosta.

2007 Yty-työt jatkuvat vielä vanhaan malliin. Seuraavaan EU-ohjelmakauteen 2007-2013 hankerahoitusta haetaan ja projektin sisältöä pyritään kehittämään. Millä muotoa ja missä laajuudessa Yty-työt jatkuvat myös Kyyjärvellä on vielä epäselvää, mutta sekin selvinnee ensi vuoden puolella.

Viimevuosina tehdyt työt ovat saaneet hyvää palautetta työn teettäjiltä, sekä myös asukkailta. Yhteistyö eri toimijoiden kanssa on sujunut hyvin ja osaavaa paikallista työvoimaa on viimevuosina ollut käytettävissä.

Asukkailta toivoisin itselekin palautetta ja hyviä ideoita ja jos mahdollista hyviä työkohde-esityksiä voi antaa rohkeasti. Toimisto löytyy kunnantalolta ja yhteystiedot tässä mukana.

ytysuunnittelija@kyyjarvi.fi tai 040-7660480