Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Touhutorstai 21.7.

Kyyjärvi-viikolla torstaina oli tarjolla lapsille ohjelmaa. Vaikka sää ei ollut sellainen kuin tilauksessa, päivään mahtui paljon iloa ja lämpöä.


Lasten puuhapäivä to 21.7. Konekanta kerralla kuntoon!!!Kaland kesäleiri

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Konekanta kerralla kuntoon!!!

7.7.2011/Maija Uusisalo

Kyyjärven päiväkoti Muksulan ja ryhmäperhepäivähoidon konepulmat saatiin kerralla ratkaistua, kun neljä maatalouteen sidonnaista yhdistystystä kokosi voimansa ja lahjoitti kaikkiaan kuusi uutta polkutraktoria hoitolasten käyttöön.

Kevään korvalla kyselin päivähoidon johtajalta Heli Auraselta, että minkälainen lelu- tai tarvikelahjoitus olisi tervetullut päivähoidolle. Helin vastaus oli, että polkutraktorit ovat olleet niin kovalla käytöllä ja vuosien saatossa pikkuhiljaa niin ränsistyneet, että uusille olisi tilaus. Otin yhteyttä Kyyjärven Maamiesseuraan ja Tapio Lintulahteen, Maa- ja kotitalousnaisten Seija Kainuun, MTK Kyyjärven Antti Tuukkaseen ja Kyyjärven Energiaosuuskunnan Hannu Kainuun. Kaikki lupautuivat talkoisiin mukaan ja näin kerätyllä summalla hankittiin uusia polkutraktoreita päivähoidon käyttöön.

Torstaina 7.7. Antti Tuukkanen (MTK), Reijo Ruuska (Energiaosuuskunta), Tarja Seppänen (Maa-ja kotitalousnaiset) ja allekirjoittanut veimme lahjoituksen perille ja päivähoidon johtaja Heli Auranen lupasi, että traktorit tulevat kovaan käyttöön heti ensi hetkestä alkaen. Traktorit luovutettiin Korjaamo Uusisalon kokoamina, mutta tarrojen laitto jätettiin käyttäjille. Näin jokainen sai olla vähän itsekin mukana uusien traktorien käyttöönotossa. Välipalan jälkeen hoitolasten joukko saapuikin pihalle ja ohjeet kuunneltuaan aloittivat traktorien tuunauksen Helin ja Marikan johdolla.

Kiitokset kaikille lahjoittaneille ja oikein vauhdikkaita kilometrejä uusille polkutraktoreille!

Maija Uusisalo