Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

MLL:n kevätkokouksen päätöksiä

MLL / Sanna Honkonen

Keskiviikkona 9.4.2008 pidettiin MLL:n Kyyjärven yhdistyksen kevätkokous Rientolassa.

Hallitus kokoontui ennen kevätkokousta mm. tarkistamaan sihteerin laatimaa toimintakertomusta, joka olikin paisunut melko pitkäksi ahkeran toiminnan johdosta.

Vuoden 2007 toimintakertomuksesta löytyi mm. viisi eri kerhoryhmää 0-10 vuotiaille, useita retkiä esimerkiksi laskettelemaan, uimaan, teatteriin, kotieläintarhaan ja huvipuistoon, lisäksi järjestettiin mm. lystipäivä ja kutsuttiin pellepariskunta Nelli ja Niilo koululle ilahduttamaan lapsia sekä oltiin mukana järjestöjen syysmarkkinoilla.

Keväällä siivottiin leikkikenttä ja kesällä oltiin mukana Kyyjärven markkinoilla.

Syksyllä jaettiin EU ruokatukea ja joulun alla muistettiin kolmea lapsiperhettä Hyvän mielen joulu -kampanjan lahjakorteilla. MLL:n sukat ja tervehdyskirje lähetettiin jokaiselle uudelle Kyyjärveläiselle vauvalle.

Osallistuttiin valtakunnalliseen Kevätilo -keräykseen, tupakoimattomuuskampanjaan ja itsenäisyyspäivän juhlaan.

Viime vuoden toimintakertomus osoittaa hyvin MLL:n vapaaehtoistoimijoiden aktiivisuuden ja ahkeruuden, YHDESSÄ SAADAAN PALJON AIKAAN, tervetuloa mukaan toimintaamme! Lisätietoja yhdistyksestämme saat tästä linkistä.

Toimintamme jatkuu tänäkin vuonna vilkkaana, tapahtumia ja retkiä on jo järjestetty ja seuraavaksi ollaan lähdössä 24.5 linja-autolla teatteriin Kokkolaan ja juhannus viikolla huvipuisto PowerParkiin.

Vuoden 2007 toiminnasta kertovat myös tämän jutun yhteydessä olevat kuvat.

Hallituksen kokouksessa tarkistettiin myös MLL:n tiedontuottajat, jotka ovat tänä vuonna "yllekirjoittanut" ja Tanja Kyrönlahti. Päätettiin myös osallistua tämän vuoden Kevätilo- keräykseen, jonka suoritamme 9. ja 10.5 Paletin pihalla.

Kevätkokouksessa hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös.