Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Podcasteja vai mitä ...

...ovat Nettiradio linkin alla olevat mp3-äänitiedostot. Niin on uutta tekniikkaa ettei edes suomalaista nimeä ole keksitty. Kuvassa valtuuston kokouksen pykälä mediasoittimella.


Nopola News ry:n kokous järjestettiin 12.10.

Yhteistyökumppanit

Nopola News ry:n kokous järjestettiin 12.10.

13.10.2005 - Nopola News ry

Kokouksessa väkeä oli paikalla runsaasti, vaikka kyseessä olikin hallituksen kokous. Aaro Toppinen oli kertomassa Nopola News –verkkolehden kehityksestä.

Kehitystyö tehtiin erillisellä hankkeella ja tarkoituksena oli saada kaikki Kyyjärveä koskeva tieto yhteen paikkaan. Hankkeessa työntekijänä ollut Veikko Huumarkangas osallistui myös kokoukseen ja kertoi äänipuolen viimeisimmän tilanteen: Kyyjärven kirkkokuoron nauhoitus on saatu valmiiksi ja sen laatu oli ilmeisesti yllättänyt niin äänittäjän kuin laulajatkin.

Puheenvuoroja käytettiin paljon kun keskusteltiin Nopola Newsin tulevaisuuden kehittämisestä ja rahoittamisesta. Suunnitelmat kehitystä varten ovat jo olemassa ja niitä onkin esitelty useille eri tahoille, mutta jostain syystä viimeistä leimaa ei papereihin ole vielä tullut, vaikka kiinnostuneita ollaan oltu. Mahtaako olla niin, että päättävät tahot eivät vieläkään oikein käsitä miten laajasta ja ainutlaatuisesta ideasta on kyse?

Nopola News ry kerää ja vastaanottaa ideoita ja ehdotuksia siitä, miten verkkolehteä voitaisiin parantaa. Ja vaikka yhdistys ei tällä hetkellä voikaan suoraan vaikuttaa verkkolehden toimintaan, voi se toimittaa jalostetut ideat päättäjille. Ongelmana vain on se, että tämä kaikki maksaa.

Verkkolehden toimintaa ja kehitystä voi tukea liittymällä Nopola News ry:n jäseneksi. Lisätietoja antaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Hannu Aumanen.

Mikael Palola ja Aaro Toppinen on kutsuttu selventämään hankehakemuksen sisältöä Viisari ry:n hallituksen kokoukseen Kivijärvelle, jossa esityslistalla yhtenä kohta on Nopola News –hakemus. Kokouksen jälkeen tulee varmasti tietoa miten kävi.