Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

LYSTI-ILTA Eräkartanolla

19.11.2012 Kulttuuritoimi / Suvi Kantonen

LYSTI-ILTA YHDESSÄ Nurmijoen Eräkartanolla pe 23.11.2012 klo 19 alkaen - mukana Gromic-klovni Belgiasta.

Kyyjärven kulttuuritoimi on haastanut järjestöjä, yhteisöjä, yhdistyksiä, kylätoimikuntia, yksityisiä sekä yrittäjäjäyhdistyksen mukaan Lysti-illan järjestämiseen. Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton tapahtuma, jossa tarkoitus on tehdä yhdessä pieniä ohjelmanumeroita, sekä vietetään iltaa leppoisissa merkeissä ja leikinomaisesti.

Illan aluksi esiintyy Belgiasta kotoisin oleva Gromic klovni, jonka jälkeen kaikki haasteen vastaanottaneet saavat esittää omia ohjelmanumeroitaan. Mukaan on lupautuneet mm. Antero Ohranen ja Hannu Hietikko, jotka laulavat muutaman laulun, partiolaiset esittävät nukketeatteria, Nurmijoen kyläläiset hassuttelevat "vedetään hatusta" merkeissä. Pekka Turpeinen esittää haitarinsoittoa, Kumpulan kyläseuraltakin on jotain tulossa ja Helena Hietalaakson yllätysnumero on varmasti katsomisen arvoinen samoin kuin Sulo Tammisen vitamiiniviisu. Kalevi Koskinen ja Ari Aumanen vetäisevät kurtut suoraksi,

Oman kortensa kekoon ohjelmaan on luvannut lyödä myös Seurakunnan diakonia/lähetystyö sekä mukana toki myös MLL:n maskotit ja arvontaa sekä muuta mukavaa. Ilta on tarkoitettu siis kaikenikäisille, mitään maksua ei peritä mistään. Kylätuvan naiset ovat tarjoilemassa kahvit ja tapahtuman tarjoaa kuntalaisille kulttuuritoimi.

Mukana Gromic -klovni Belgiasta

GROMIC alias Michael Gueulette on belgialainen Espanjan Barcelonasta käsin kiertävä klovni, joka on ihastuttanut ihmisiä klovneriallaan ympäri Eurooppaa. GROMIC osaa sujuvasti nauramisen kielen. GROMIC ilahduttaa ja elävöittää mitä tahansa yleisöä huolimatta heidän iästään, kielestään tai kulttuuristaan.

Hänen visuaalinen MAGOMIC-shownsa on tuonut suurta iloa ja riemua monissa eri maissa kuten Itävallassa, Belgiassa, Saksassa, Italiassa, Hollannissa, Espanjassa, San Marinon tasavallassa, Sveitsissä ym. ym.

GROMIC on elegantti, herkkä, yksinkertainen ja hienotunteinen. Hänen esityksensä on hienovaraista, puhdasta, helposti lähestyttävää ja älykästä huumoria. Hän lumoaa yleisönsä lämpimällä ja kauniilla huumorintajulla ja tavanomaisesta poiketen GROMIC voi vaihtaa tragediasta komediaan, runollisista hetkistä absoluuttiseen hölynpölyyn yhden hengenvedon aikana ja se on kuin taikaa! MAGOMIC-show kestää 45 minuuttia. Esitys sopii 4-100-vuotiaille.

Tervetuloa!