Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kehitysvammaisten kirkkopäivää vietettiin Kyyjärvellä

Tiistaina 13.5. kokoontui Kyyjärvelle iso joukko iloista väkeä koko Saarijärven rovastikunnan alueelta viettämään perinteistä kehitysvammaisten kirkkopäivää.


Jari Kuusi siirtyi uusiin tehtäviinHyvän musiikin ilta kirkossaKirkkokuoron juhla sunnuntainaÄitienpäivä3.luokka vieraili pienkodilla ja seurakunnassaJuhlapäiväÄitejä juhlittiin

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lasten kevätjuhla kirkossa 23.5.

29.5.2008 Katariina Rauma

Kirkko täyttyi lasten äänistä. Oli kevätjuhlan aika.

Kerholaiset saapuivat juhlistamaan kerhokauden päätöstä. Juhlaa vietettiin keväisessä hengessä, luomisen merkeissä lauluin, leikein ja raamatunkertomuksin. Päiväkerholaiset esittivät laulun Kun Jumala sanallaan:

"Kun Jumala sanallaan lintuset/kukkaset/eläimet/ihmiset loi, Hän tarkoitti samalla näin: Sä arvokas oot, sä osaat ja voit, mä tällaisna rakastan sua."

Riitta kertoi Jumalan ihmeellisestä luomistyöstä ja siitä kuinka ensimmäiset ihmiset karkoitettiin paratiisista. Yhteislauluna laulettiin /leikittiin Pienen pieni leppäkerttu. Ja tottakai Suvivirsikin kajahti. Juhlan lopuksi oli jäätelön vuoro, naminami!

Juhlayleisön joukossa oli myös kutsuvieraita, sillä jokainen ensi syksynä esikoulun aloittava seurakuntalainen oli kutsuttu noutamaan pienet muistamiset, Seuraa minua- kirjat, joista voi lukea raamatun kertomuksia. Taivaa Isän siunausta alkavalle koulutiellenne!

Haluan vielä tässä muistaa jokaista lasta, nuorta ja aikuista jonka olen työssäni tämän puolentoista vuoden aikana tavannut. Kiitos kaikesta, olette antaneet minulle paljon kauniita muistoja! Toivon teille kaikkea hyvää ja kaunista!

"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen."(Ps.91:11-12)