Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kahden saaren keikka

Tämän kesän ulkomaanreissu suuntautui jälleen Kreikan saaristoon. Valinnan varaahan on, sillä Kreikan saaria on satoja, satoja.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Tulevaisuuden tuulia Pohjois-Karjalaan

26.8.2011 Helena Puhakka-Tarvainen /Maaseudun tulevaisuusriihi -hanke (Pohjois-Karjala)

Maaseudun tulevaisuusriihi -koulutuksen osallistujat tutustuivat Nopola Newsin toimintaideaan Kivirannan palvelukeskuksessa sekä Mediamyllärien toimitiloissa.

Pohjoiskarjalaisen Maaseudun tulevaisuusriihi -hankkeen osallistujat vierailivat Kyyjärvellä perjantaina 26.8. tutustuen Nopola Newsin toimintaperiaatteeseen. Itä-Suomen yliopiston ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun toteuttamassa hankkeessa on mukana kaikkiaan yli neljäkymmentä koulutettavaa, joista kolmisenkymmentä osallistui kolmipäiväiselle benchmarking-matkalle Keski-Suomeen ja Etelä-Pohjanmaalle. Koulutukseen osallistujat työstävät puolitoistavuotisen hankkeen aikana tiekartan Pohjois-Karjalan maakunnan maaseudun tulevaisuudelle, ja hankkeeseen kuuluvien benchmarking-matkojen tarkoituksena on poimia toimivia ideoita muualta Suomesta sekä ulkomailta. Nopola Newsin avainhenkilöiltä toivottiin ideoita erityisesti tulevaisuuden palveluyhteiskunnan hahmottamiseen maaseudulla. Matkan järjestämiseen osallistunut Tanja-Reetta Tarvonen Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulusta kommentoi, että benchmarking-matka on vastannut ehdottomasti hankkeelle asetettuja tavotteita ja Nopola News on oiva esimerkki siitä, että pienikin voi saada aikaan jotakin suurta!