Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Päivähoitoväki ja Pellekaija Pum

Pirjo Eteläkari

Onnellista joulunaikaa...

toivotti Pellekaija Pum päivähoidon lapsille ja hoitajille pe 1.12 Nopolan koululla

Lapset odottivat esityksen alkua jännittyneenä. "Onko tämä pelottavaa..." kyseli yksi lapsista. Mutta verhojen auettua ja ensimmäisen laulun tahdit kuultuaan, ei kukaan enään pitänyt tilaisuutta pelottavana. Yhtye oli pukeutunut iloisesti ja värikkäästi, joka myös osaltaan herätti lasten kiinnostusta.

Tirehtööri, Hanslankari ja Pellekaija lintu johdattivat laulun sanoin lapsia joulunodotukseen. Oli joulusiivousta jenkan tahtiin, joulusaunaa lumessa piehtaroinnilla maustettuna, Jonttu-Tonttua joulukirjeineen sekä joulutwistiä ja -sambaa. Lapset ja myös hoitajat olivat esityksessä täysillä mukana. Joulu-twisti varsinkin sai isot sekä pienet liikkumaan reippaasti musiikin tahtiin.

Kaikki kuitenkin päättyy aikanaan. Hurjin suosionosoituksin kiitimme Pellekaija Pumia ja siirryimme Muksulan tiloihin harjoittelemaan omaa joulujuhla esitystä. Uskon, että Pellekaija Pum oli vielä monenkin lapsen puheenaihe kotiväelle.

Itse toivotan Muksulan väelle onnellista joulunaikaa, sillä viimeinen työharjoitteluviikko on menossa ja taas on aika siirtyä koulunpenkille. Teitä kaikkia tulee kauhean ikävä. Oli mukavaa olla nämä neljä viikkoa kanssanne. Jäi paljon ihania muistoja.