Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nurmo nujersi betonimiehet 3-1 sarja avauksessa

9.10.2007 Hannu Kalliojärvi

Kyky-Betset taipui Jymylle, kaksi miestä aloituksesta loukkaantui pelin alussa ja pakka sekosi. Lauantain kotiottelu suorana netti-TV lähetyksenä.

Jukka Mäkelän selkä ja Jani Pykärin pohje menivät siihen malliin ettei kentälle ollut asiaa. Ensimmäinen sarjapeli ja heti kaksi miestä sairastuvalle, ei voi huonommin alkaa. Onneksi on laaja materiaali ja nuoret pääsivät näyttämään osaamistaan. Tällä kertaa se ei aivan riittänyt vaan Nurmo oli selkeästi parempi. Heidän pelinsä oli valmiimpaa ja virheitä ei tehty ratkaisupaikoilla. Kyvyn parhaana palkittiin varmoja otteita esittänyt Darius Abromavicius.

Kyky-Betset esitteli uusimman hankinnansa, valkovenäläinen Aliaksei Yeutukhovich saapui lauantaina paikkakunnalle ja sunnuntaina oltiin jo tositoimissa. Miehen matka ei sujunut Suomeen aivan helposti, viisumin saanti tuotti kovasti työtä, mutta siitä tuonnempana. Aljosa 204 cm:ä pystyy pelaamaan yleispalaajana tai hakkurina.

Sarja jatkuu lauantaina kotipelissä vastus saapuu Kiuruvedeltä. Luomuvolley on hankkinut myös ulkomaan vahvistusta Venetzuelasta Savoon hommattiin passari. Penttiset ja Kumpulainen kumppaneittensa kera avaavat kautensa Kyyjärven hornankattilassa lauantaina klo 19.00

Betonimyllyn on saanut uusia kavereita, sillä Nopola newsin tv-kamerat kuvaa pelin suorana nettiin ja koelähetystä voi seurata sivuilta.

Kuvassa vasemmalla Rajalan Pekka (numero 50) Alajärven kasvatti, pelaa nuorten alle 19 v. maajoukkueessa liberona kuten tällä kaudella Kyvyssäkin. Keskellä kapteeni Jukka Mäkelä 9 ja oikealla Jukka-Pekka Tuikka Lestijärven lahja Kykyyn.