Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Partiolaisten jäsenmaksut

14.10.2008 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Nyt on taas se aika, kun posti kuljettaa jäsenmaksukirjeet kotiin.

Kyypartiolaisten osalta jäsenmaksu koostuu Suomen Partiolaisten ja Järvi-Suomen Partiolaisten jäsenmaksusta. Maksu jaetaan edellämainittujen kesken. Kyypartio ei kerää ns. omaa lippukunnan jäsenmaksua. Vuoden 2009 jäsenmaksu kirjeessä on tietoa esim. perhealennuksesta, jos ihmettelet miksi perheesi kaksi partiolaista saa eri suuruisen maksun.

Kirjeestä selviää myös jäsenedut ja tietoa partiovakuutuksesta. Lippukunnan toimintaan osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettu.

Entä sitten kun maksu tulee vaikka perheen lapsi/ nuori olisi lopettanut partioharrastuksensa? Tässä asiassa lippukunta toivoo vanhempien aktiivisuutta. Fiksu tapa on ilmoittaa yllekirjoittaneelle tai jäsenrekisterin hoitajalle Erik Holmberg puh. 044 5047138 esim. että lapsi ei jatka enää harrastusta ja tiedot jäsenrekisteristä saa poistaa. Omin valtuuksin emme voi ketään mennä jäsenrekisteristä poistamaan, onhan vanhemmat antaneet lapsen yhteystiedot / suostumuksensa jäseneksi liittymiseenkin.

Tietysti lippukunnanjohtajana toivon, että jäsenmäärämme ei putoaisi ja että yhdessä vanhempien tuella voisimme paikkakuntamme partiotoimintaa kehittää ja jatkaa.