Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tulostekniikka Oy on Keski-Suomen vahvin yritys 2009

Suomen Asiakastieto on valinnut Keski-Suomen vahvimmaksi yritykseksi Tulostekniikka Oy:n. Kai ja Katriina Oinosen omistama Tulostekniikka Oy on kyyjärvinen, biolämpökeskuksia valmistava yritys, joka työllistää viisi henkilöä. Vuonna 1996 perustettu yritys on toteuttanut kuluvan vuoden syksyllä ensimmäisen vientiprojektinsa toimittamalla pellettilämpökeskuksen Puolaan.

Kyyjärven kunnanjohtaja esittää erityistä jalostusprojektia maatalouden elvyttämiseksi

Kunnanjohtajan mukaan maatalouden tuntipalkkoja on saatava ylöspäin markkinatalouden ehdoilla


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Kunnanjohtaja Muukkonen ja kylätalkkari Pulkkinen tarjoavat ilotulituksen lapsiperheille

31.12.2009 Matti Muukkonen & Janne Pulkkinen

Paloaseman pihalla jytisee tänään klo 22

Kyyjärven kunnanjohtaja Matti Muukkonen ja Nopolan Kylätalkkarit osuuskunnan toiminnanvetäjä Janne Pulkkinen tarjoavat tänä iltana paloaseman pihalla ilotulituksen kaikkien kuntalaisten iloksi. Tempauksella halutaan erityisesti muistaa kunnan vähän pienempää väkeä, jonka vuoksi ilotulitusesitys aloitetaan jo kello 22.

Muukkonen ja Pulkkinen haluavat henkilökohtaisella tempauksella kiittää kaikkia kyyjärvisiä siitä tuesta, jonka kunnan kehittämis- ja elinkeinoväki ovat tänä vuonna saaneet osakseen. Kunnanjohtaja Muukkosen mukaan edelleen on tarpeen vaalia yhteisöllisyyttä, johon kunnassa on pyritty tänä vuonna jo muutenkin esimerkiksi koulunmaalaustalkoilla tai vaikeassa työllistymistilanteessa olleista huolenpitona. Pulkkisen mukaan ilotulitus on myös lähtölaukaus kunnan kehittämisvuodelle 2010, joka tulee sisältämään muun muassa uusien palvelujen tuomista kylälle, työllisyystilanteen parantamista ja Suomenselkämessut.

Kunnanjohtaja Muukkonen ja kylätalkkari-yritysleipuri Pulkkinen toivottavat kaikki kuntalaiset tervetulleeksi nauttimaan tähtisateesta taivaalla tänä iltana paloaseman pihalle kello 22.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394 ja Janne Pulkkinen, janne.pulkkinen@kyyjarvi.fi, 044-4597077.