Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Paprikat punaisiksi

Pirkko Näreaho pisti tavallisesta paprikasta siemeniä viherkasvin juurelle. Itivät, kasvoivat ja nyt on satoa, mutta eivät mokomat punastu. Apua!


YHTEISMETSÄ VAIHTOEHTONA METSÄTILAN SUKUPOLVENVAIHDOKSESSAVene loppusilausta vailla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Vene loppusilausta vailla

30.9.2007 Irma Mäkelä

Kotitarvelaudoista syntyi kuin syntyikin pollea paatti. Ensi keväänä on testinpaikka pysyykö pinnalla.

Mäkelän Hannulla on ollut loppukesästä rattoisaa ajanvietettä venettä tehdessään. Veneen kantavuuden Hannu on laskenut siten, että kyydissä on neljä matkustajaa ja yksi miehistön jäsen.

Ikkunat veneestä vielä puuttuu, kun ei ole löytynyt sopivaa tiivistettä. On siihen vielä moottorikin hankittava. Ei taida oikein kaksheppaisella isommin inahtaa. Vähän on ollut siitäkin kädenvääntöä laitetaanko veneeseen ratti vai ei. Huumarkankaan Veikko kyllä lupasi panna rattijutun mietintämyssyn alle, mutta on varmaan unohtanut koko asian. Ratti tai ei, niin vene kuitenkin vesille menee ensi keväänä, kun jäät lähtevät, jos niitä nyt yleensä tuleekaan, kun on tämä hirveä ilmastonmuutos meneillään.

Hulppeaa ilmestystä voi ihailla Kirvesjärvellä kesällä 2008. Korven Taisto kehui, että kyllä siinä on Kirvesjärveen kovastikin venettä, voisi kuulema viedä isommillekin vesille. Paarpuuri on muuten aluksen perästä eteenpäin katsoen vasen puoli ja tyyrpuuri on päinvastoin eli oikea puoli.