Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tunnelmallinen musiikkihartaus kappelissa

Syysillan musiikkihartaus Kyyjärven siunauskappelissa torstaina 22.9. houkutteli paikalle 60-70 kuulijaa.
Musiikkipainotteisen iltahartauden toteuttivat Salme Tanskanen, Jari Kuusi ja Olavi Vallivaara. Suntion tehtäviä hoiti Alpo Noponen rakentamalla mm. upean "valokäytävän" hautausmaan pääväylän varteen.


Syksy on tullutTyhjyyttä hymyjen takanaSeurakunnan tulevaisuus puhuttaaVapaaseurakunnan tulevia tapahtumiaEkaluokkalaiset siunattiin koulutielleSyystoiminta käynnistyy seurakunnassaPerheiden päivä KyyjärvelläLähetystyötä ja kansainvälisyyttäYö ja nuoret

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vapaaseurakunnan tulevia tapahtumia

7.09.2005 Anssi Ohranen

Hengellinen evankeliointitapahtuma Rientolassa 18.09.2005 klo:12:00. Puhujina Kyösti Erkinkorpi, entinen narkomaani. Musiikissa Hannu Hietikko ja Antero Ohranen.

Kyösti Erkinkorpi:
Syntynyt vuonna 1946 Kuopiossa. Hänen isänsä alkoholiongelmien vuoksi perhe hajosi ja Kyösti vietiin lastenkotiin. Myöhemmin hän joutui koulu- ja sosiaaliongelmien takia kasvatuslaitokseen.15-vuotiaana alkoi hänen rikoskierteensä, joka johti lopulta Erkinkorven 10 vuodeksi vankilaan.Kyösti koki hengellisen heräämisen Tukholmassa vuonna 1979. Rikokset, huumeiden- ja alkoholin käyttö loppuivat. Hän liittyi Tukholman Filadelfiaseurakunnan jäseneksi ja aloitti alkoholi- ja narkomaanityön sekä ryhtyi vankilatyöhön. Hänelle myönnettiin Oikeusministeriön upakirja hengelliseen työhön Suomen vankiloissa vuonna 1982. Hänen elämästään on tehty myös elokuva ja hänen kirjaansa "Rundi" on käännetty ruotsiksi, venäjäksi, viroksi, latviaksi, ukrainaksi, romaniaksi ja espanjaksi.

Tammikuussa 2004 Kyösti Erkinkorpi ja IRR-TV:n edustajat vierailivat Ufan lapsivankilaleirillä julistaen evankeliumia ja jakaen humanitääristä apua. Vangeille jaettiin talvivaatteet, ruokaa, hygieniatarvikkeita ja hengellistä kirjallisuutta. Vankilanjohtaja eversti Salavat Karimovits totesi:" Olen ollut virassa 35 vuotta. Tätä leiriä olen johtanut 18 vuotta. Humanitäärinen apu parantaa poikien ulkoisia olosuhteita täällä leirillä. Mutta erityisen voimakkaan vaikutuksen tekivät sanat, jotka te heille puhuitte. Niiden voima muuttaa heidän käyttäytymistään paremmaksi nyt ja toivottavasti myös tulevaisuudessa".

Siinä jotain siitä mitä evankeliumi saa aikaan niin Ufan vankileirillä, kuin meillä täällä rakkaassa Suomen maassa.

Kyyjärven Vapaaseurakunta