Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

"Mariasta viisi vappuun"

Kevääseen mahtuu monia juhlia. Marianpäivä tuo joulun tuulahduksen keskelle paastonaikaa. Vanhan kansan ajanlaskussa Marianpäivästä laskettiin viisi viikkoa vappuun, joka oli kesän tulon selvä merkki.

Harsunkankaan hiihtolatu hyvässä kunnossa

juuri tulleen tiedon mukaan ( suoraan traktorin kopista Harsunkankaalta ) on ladut kunnostettu tänä aamuna ja ovat erittäin hyvässä kunnossa.
Nyt hiihtämään !


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Get the Flash Player to see this player.

Metsolahiihto 2012

4.3.2012 Anssi Ohranen /Kumpulan kyläseura

Perinteinen Metsolahiihto järjestettiin 26.2.2012. Osallistujia "hellittiin" taas upealla säällä!

Saimme viettää liikunnallista hiihtotapahtumaa, Metsolahiihtoa, jo ties monennen kerran. Tapahtuman järjestäjänä oli Kumpulan kyläseura.

Metsolan kämppä täyttyi iloisesta puheensorinasta, kun hiihtäjä toinen toisensa jälkeen astui "tupahan". Tavattiin tuttuja ja jos ei oltu tuttuja, niin tultiin tutuiks :)

Hikisen hiihtourakan jälkeen lämmin mehu maittoi liikunnan harrastajille. Paistettua makkaraa , kahvia/teetä ja munkkeja sai pientä korvausta vastaan. Pian saimme jännittää myös ketä arpaonni suosi arvonnassa.

Hartaus keskellä luontoa, ”luonnon kauniilla” Metsolan kämpällä, on jotain mikä "pitää" kokea! Taivaan Isä oli antanut hienon ilman ja kauniit, talviset maisemat, joista kiitos Hänelle! Jos et nyt päässyt mukaan, ehkä sitten seuraavalla kerralla?

Kiitokset kaikille mukana olleille, olitte sitten tulleet, joko jalan tai suksilla sivakoiden. Kiitokset myös kaikille talkoolaisille, emännille ja tietenkin latumestarille eli Aumasen Arille!

Toivottavasti tapaamme taas ensi vuonna kämpällä samoissa merkeissä!


Kumpulan kyläseura