Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kuoromusiikkia Etelä-Pohjanmaalta

17.10.2010 Minna Erkkilä

Kamarikuoro Kampraatti esiintyy Kyyjärven kirkossa sunnuntai-iltana 7.11.2010 klo 19.

Kampraatti on korkeatasoinen kuoro, jossa on laulajia useiden eteläpohjalaiskuntien alueelta, mm. Seinäjoelta, Kurikasta, Kauhajoelta ja Jalasjärveltä yhteensä peräti 45 henkeä. Se on toiminut jo yli 30 vuoden ajan perustajansa Ilmajoen musiikkiopiston rehtorin Arto Riskun johdolla.

Nimi Kampraatti on eteläpohjalainen murresana, joka tarkoittaa ystävää, kaveria. Nimessä halutaan korostaa pohjalaisia juuria ja kuoron sisäistä yhteenkuuluvuutta sekä toisille ihmisille, ystäville laulamista.
Kuoro onkin esiintynyt ahkerasti sekä ulkomailla että kotimaassa ja sen ohjelmisto on erittäin laaja sisältäen sekä hengellistä että maallista musiikkia eri aikakausilta.

Kyyjärvellä kuullaan hengellisen musiikin kirkkokonsertti, joka sisältää suomalaisten tuttujen ja rakkaiden laulujen lisäksi mm. osia Mozartin Sielunmessusta (Requiem). Suomalaisesta osiosta mainittakoon mm. Kuulan koraali On kaunis synnyinmaamme, Madetojan Ei mitään multa puutu ja Tikan Armolaulu. Monet kuorosovitukset ovat johtaja Arto Riskun käsialaa. Kuoron säestäjänä toimii pianonsoitonopettaja Liisa Metsä-Ketelä.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmalehtisen hinta on 5 euroa.

Tervetuloa nauttimaan kauniista kuoromusiikista Kyyjärven kirkkoon!