Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kynttilät syttyivät kastetuille

11.1.2009 Olavi Vallivaara

Seurakuntamme sai vuoden 2008 aikana 11 uutta kastettua jäsentä, 4 uutta kirkkoon liittynyttä jäsentä ja 58 uuttaa muuttanutta jäsentä. Sunnuntaina 11.1.2009 toivotimme nämä uudet jäsenet tervetulleeksi Kyyjärven seurakuntaan.

Kaikkiaan sytytimme 16 kynttilää. Myös niille syttyi kynttilä, jotka on täällä Kyyjärvellä 2008 vuoden aikana kastettu. Iloinen asia oli myös se, että vuosi 2008 oli muuttovoittoinen. Tänne tuli ihmisiä enemmän kuin lähti. Tosin kuolleita oli enemmän kuin syntyneitä.

Seuraavat lapset on kastettu vuoden 2008 aikana: Jonna Emilia Mäkelä, Niina Helmiina Audejew, Eliina Sara Kristiina Pohjoiskangas, Topias Antton Kytölä, Joona Antti Juhani Autio, Julia Kaarina Pohjoiskangas, Milla Maisa Maria Peltola, Bertta Johanna Humalajoki, Eetu Akseli Salmela, Sofia Juliana Noponen ja Joonas Artturi Mikael Poikola. Lisäksi Kyyjärvellä on kastettu seuraavat lapset: Vilma Pauliina Viiru, Petra Alisa Virtanen, Niko Onni Mikael Riihimäki, Veeti Mikael Viljami Kinnunen ja Juuso Olavi Hietikko.