Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvellä Paletti Kauppakeskuksessa vietetään 11-vuotis syntymäpäiviä 4.-7.11.2010

3.11.2010 M.Sinisalo

Tervetuloa viettämään Kauppakeskus Paletin syntymäpäiviä.
Luvassa koko viikonlopuksi vallatonta ja hauskaa ohjelmaa koko perheelle.

Perjantaina 5.11. synttäriohjelmassa on Mediapäivä, joka on suunnattu eri mediatahoille omaksi esittelypäiväksi. Jokainen oman mediansa edustaja voi varata pienen pöytäpaikan itselleen Paletti Kauppakeskuksen aulatiloista toimintansa esittelyjä varten. Päivä alkaa klo 10.00 kauppakeskuksen avatessa ovensa. Paikalla Nopola News ja suosittu radioääni Suvi Kantonen.
Luvassa paljon erilaisia kivoja arvontoja!

Lauantaina 6.11. vietetään pääjuhlaa täytekakkukahvien kera. 
Heikki Luoma, Kyyjärven oma kynätaituri julkaisee oman uuden kirjansa; Kuusniemen Naiset.
Paikalla on myös kirjan kustantajan Edico oy:n edustaja. Uutta kirjaa on siis ostettavana Paletti Kauppakeskuksesta kirjailijan nimikirjoituksella varustettuna.

Kuusniemen naiset – kirjan julkistamistilaisuutta tulevat viihdyttämään ja kiihdyttämään TV2:lta tuttujen maalaiskomedioiden; Vain muutaman huijarin tähden, Peräkamaripojat, Mooseksen perintö ja Turvetta ja timantteja tuttujen näyttelijöiden kaarti, P.A.Turpeinen (Risto Salmi), hänen päättäväinen vaimonsa Tuulia Turpeinen (Kirsi Nurminen) sekä Paula I. Paukku (Kaija Kaikkonen). Luvassa on siis melkoista huumoria ja hulinaa koko päiväksi.

Raimo Salo, tuo Kyyjärveltä lähtöisin oleva loistava ja monipuolinen muusikko, viihdyttää Paletti Kauppakeskuksessa koko päivän. Hänelle vuosi 2010 näyttää todella mielenkiintoiselta, sillä hän on mukana Ilmavoimien Big Bandin Toivo Kärki-projektissa, joka on tuottanut kesällä Toivo Kärjen rintamasävellyksistä kaksoislevyn ja syksyllä 2010 luvassa on 7 konsertin upea kiertue. Silti Raimo Salolla riittää aikaa oman kylän kauppakeskukselle ja sen asiakkaille.

Sunnuntaina 7.11. on Paletti Kauppakeskuksella LASTENPÄIVÄ.
Klo 11.00 alkaen esiintyy Ekopeikot Tuo ja Tää eli Törkypeikot. Luvassa on Liikunnallinen ohjelma: Rokkia lapsille.
Ideana on että Törkypeikot ovat kaatopaikan asukkaita. Lapset saavat osallistua esitykseen ja lopuksi lapsista tehdään bändi. Törkypeikot katselevat maailmaa jännittävästi kaatopaikkaperspektiivistä. Laulut ovat mukaansa tempaavia rokkibiisejä, Show’ssa on mukana myös satujumppaa.

Tervetuloa siis viettämään vauhdikkaita Paletin synttäreitä!

Aukioloajat synttäriviikonloppuna:

pe 10 -19

la 10 - 18

su 11-18