Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvi valmistelee kehitysyhtiönsä lopettamista

25.2.2009 Matti Muukkonen

Elinkeinopolitiikassa pyritään seudulliseen yhteistyöhön.

Kyyjärven kunta valmistelee oman elinkeinoyhtiönsä Kyyjärven Kehitys oy:n alasajoa. Kehitysyhtiön lopettaminen liittyy kunnanvaltuuston joulukuussa hyväksymän vuoden 2009 talousarviokirjaukseen yhtiön purkamisesta tai sulauttamisesta perusteilla olevaan seudulliseen elinkeinoyhtiöön.

Valmistelevina toimenpiteinä kunnanhallituksen on tarkoitus 9.3.2009 ohjeistaa kuntakonserniin kuuluvaa tytäryhtiötään luovuttamaan Kyyjärven keskustassa olevan kiilanmuotoisen kiinteistön kunnalle sen tilinpäätösarvoa vastaavalla hinnalla. Samassa kokouksessa on tarkoitus tehdä myös 270 000 euron arvonalennus kunnan vuoden 2008 tilinpäätökseen. Edellisessä kokouksessaan kunnanhallitus päätti valtuuttaa kunnanjohtajan hoitamaan muut kunnan ja yhtiön keskinäiset vastuut, jotta toiminnan lopettaminen ja yhtiön purkaminen olisi lähiaikoina mahdollista.

Tulevaisuudessa Kyyjärven kunta pyrkii elinkeinopolitiikkaansa osalta yhteistyöhön muiden vanhan Saarijärven seudun kuntien kanssa. Tarkoituksena on myös muutoin vahvistaa elinkeinosektoria resurssien ja henkilöstön lisäyksen muodossa.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.