Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Yhteistyökumppanisivusto avattu

26.10.2006 Veikko ja Irma

Nyt se tapahtuu. Nopola Newsin uusin palvelu avattiin tänään.

Lukijat ovat varmasti huomanneet, että aihealueille on ilmestynyt yritysten logoja. Internet sivustoilla näkyvät logot ovat sitä perinteistä toimintaa, mutta tänään avataan sitten laajempi paketti eli koko yhteistyökumppanisivusto.

Kuten kuvasta näkyy kovalla hässäkällä ja porukalla on vajaan kuukauden aikana on tehty lähes 70 yhteistyökumppanikorttia ja lisää on tulossa joka päivä. Onneksi tähän viime päivien rutistukseen saatiin yläasteelta TET-työharjoitteluun Vuorenmäen Nikke ja Peltolan Tony. Kortteja ja tietoja päivitetään jatkuvasti, eihän tämä vielä läheskään valmis ole.

Kyyjärvellä on kaikenkaikkiaan satakunta yritystä, joista kesällä järjestetyssä Kokoonjuoksuhankkeessa haastateltiin noin 80. Tällä hetkellä näistä yrityksistä on jo yli 50 mukana Nopola Newsin yhteistyökumppaneina. Huima prosentti. Yrittäjät ovat ottaneet ilolla vastaan yhteistyökumppanisivuston idean ja viimeistään silloin, kun sitä päästiin esittelemään käytännössä.

Naapurikunnistakin on jo muutamia yrityksiä mukana. Kunhan tämä alku hässäkkä on ohi, niin sitten panostamme lähipitäjiin. Toki yrittäjät voivat ottaa itsekin yhteyttä.

Yhteistyökumppanisivustosta ja sen merkityksestä mukanaoleville yrityksille, kunnille, Nopola Newsille ja koko alueen palvelutarjonnan näkyvyydelle Internetissä on tulossa erillistä pohdintaa lähiaikoina. Yhteistyökumppanisivusto on vasta tietynlainen päänavaus ja pohja, josta ponnistetaan eteenpäin tulevassa hankkeessa yhteistyössä yritysten kanssa.

Tervemenoa tutustumaan alueemme tuote- ja palvelutarjontaan. Siitä vaan yläpalkin Yhteistyökumppanipainikkeesta. Nyt se toimii.