Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Uusi yritys Parturikampaamo Salon Marica

1.12.2011 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Täyden palvelun parturikampaamo Salon Marican avajaiset on maanantaina 5.12. kello 10-18.

Marika Eteläkari on pari viikkoa sisustanut uutta parturikampaamoaan. Marika valmistui keväällä 2011 parturi-kampaajaksi Poken Kolkanlahden koulusta.
Salon Marica huokuu viihtyisyyttä. Uudet kalusteet kiiltävät ja sisääntulon vastaanottotiski on Marikan itsetekemä. Tiskin kannen alta löytyy akvaario, jossa pienet kalat polskuttelevat asiakkaiden iloksi. Marika pitääkin kaikenlaisesta suunnittelusta ja tekemisistä. Esimerkiksi yrityksen nettisivusto osoitteessa www.salonmarica.com on Marikan itsensä suunnittelema, kannattaa käydä tutustumassa.

Salon Marican palveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset ja värjäykset, hiusten hoitokäsittelyt, erilaiset partapalvelut sekä hiustenpidennykset ja tietysti permanentit, joita Marika tekee enemmän kuin mielellään. Myös meikkaukset kampausten yhteydessä tulevat myöhemmin palveluvalikoimaan. Lisäksi palveluihin kuuluvat kulmien ja ripsien kestovärjäykset sekä muotoilu, ripsipidennykset, rakennekynnet ja käsihoito.

Ripsipidennyksen avulla on mahdollista saada kauniit ja helppohoitoiset ripset ja voit unohtaa ripsivärin sekä ripsien kestovärjäyksen kokonaan. Rakennekynsillä taas pääsee helposti eroon lohkeilleista ja katkeilleista kynsistä. Kädet tuntuvat hyviltä ja sillä on suoranainen vaikutus koko kehoon ja mieleen.

Jokaisen miehen on ainakin kerran elämässään koettava amerikkalainen parranajo, joka sisältää kuumat ja kylmät hauteet sekä kasvohieronnan. Parta ajetaan partaveitsellä myötä- ja vastakarvaan. Olo on käsittelyn jälkeen rentoutunut ja siloposkinen.

Maanantaina 5.12. vietetään avajaisia. Tuolloin liikkeessä on kahvitarjoilu sekä erilaisia tarjouksia mm. avajaispäivänä varatut ajat -10% normaalihinnasta. Koko joulukuun ajan on tarjouksena rakennekynnet, ripsienpidennys ja amerikkalainen parranajo -15% normaalihinnasta. Vinkkinä vaikkapa lahjakortin muodossa joululahjaksi.

Salon Marica on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-18, muulloin sopimuksen mukaan.
Maanantaisin hiustenleikkaukset ovat ns. ilman ajanvarausta, tuolloin kello 9.30 alkaen voi päivälle varata ajan. Kotikäyntejä Marika tekee tilauksesta.

Parturikampaamo sijaitsee Marikan vuosi sitten valmistuneen kodin yhteydessä Honkalehdonmäellä osoitteessa: Kaunistontie 7, Kyyjärvi. Puhelin 045 110 6323.

Onnittelut uudelle yrittäjälle!